x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Monden - Nasu’ e socru mare

Monden - Nasu’ e socru mare

de Madalina Corbeanu    |    30 Sep 2006   •   00:00
Monden - Nasu’ e socru mare

Fiul presedintelui FRF, Dan Mircea Sandu, va spune oficial "Da" Huanitei, cu care este impreuna de 13 ani. "Nasul" a chemat la nunta toti presedintii de club.

In familia presedintelui Federatiei Romane de Fotbal are loc astazi un mare eveniment. Baiatul "Nasului", Dan Mircea (30 de ani), se casatoreste cu Huanita Ghidarcea, (28 de ani), oficializand astfel o relatie care dureaza de peste 13 ani. Cei doi s-au cunoscut pe bancile liceului si, cu toate ca au o legatura frumoasa de mai bine de un deceniu, s-au hotarat abia acum sa-si uneasca destinele, timpul fiind cel care nu le-a permis pana acum sa faca acest pas.

INVITATI. Pentru cununia religioasa, Dan si Huanita au ales Biserica Popa Soare din Bucuresti. Nora sefului FRF va imbraca o rochie pe care si-a comandat-o in Germania. Nasii, Diana si Adrian Bucurescu, au fost alesi tot dintre cei apropiati, "parintii spirituali" fiind tot fosti colegi de liceu ai mirilor. Petrecerea va avea loc la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, acolo unde sunt asteptate, alaturi de rude si de prieteni, numeroase nume mari din fotbalul romanesc. Pe langa acestia, "Nasul" si-a invitat si prietenii din strainatate, carora le-a promis o seara pe cinste. Si cum de la o nunta mare nu lipsesc clevetitorii, au si aparut explicatii pentru faptul ca meciul Ceahlaul Piatra Neamt - Poli Timisoara s-a jucat in devans, motivul fiind acela ca Mircea Sandu a tinut sa aiba aproape la nunta majoritatea presedintilor de club.

DISCRETIE. Chiar daca nunta baiatului lui Mircea Sandu ocupa un loc important in agenda mondena a Capitalei, protagonistii au pastrat cat au putut discretia asupra lui. De altfel, mirii au marturisit apropiatilor ca isi doresc o nunta moderna, dar fara taraf si zurgalai.

REVANSA. Cea mai mare absenta va fi, cu siguranta, cea a Ralucai Sandu, fiica mai mica a presedintelui FRF. Casatorita cu luptatorul de arte martiale Todd Medina in SUA, unde conduce o sala de fitness, Raluca nu a primit green-card-ul care sa-i permita sa paraseasca linistita tara adoptiva. Chiar daca nu va fi aproape de fratele ei in ziua casatoriei, ea a promis ca se va revansa cu un cadou deosebit.

×
Subiecte în articol: sport