x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mostenitorii lui Mitica

Mostenitorii lui Mitica

21 Apr 2004   •   00:00

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, si-a lansat aseara candidatura la functia de primar general al Capitalei. In cazul in care va castiga alegerile, el va renunta la postul de conducator al LPF, anuntandu-si deja posibilii succesori.

Boss-ul Ligii este sigur ca va reusi sa devina Primarul Capitalei, asa ca s-a gandit deja la cateva nume din fotbal care ar putea conduce Divizia A.

NOMINALIZARI. Dumitru Dragomir a rostit cinci nume. „Cred ca Porumboiu, Vali Alexandru, Mihai Stoica, Cristi Borcea sau Pavel Badea ar putea fi succesorii mei la conducerea Ligii. Sunt baieti destepti si sunt sigur ca oricare dintre ei s-ar descurca", a spus Dragomir. „Corleone" nu il vede pe presedintele Rapidului, Ioan Becali, in functia de conducator al Ligii: „Pe Giovani il intereseaza federatia. Oricum, dupa ce pateste el la Rapid nu cred ca se mai gandeste la Liga".

PRIMARIE. Boss-ul LPF si-a lansat candidatura aseara, in cadrul unui spectacol organizat la Sala Polivalenta, la care au participat mai multi presedinti din Divizia A, dar in absenta conducerii FRF, pentru ca Mircea Sandu, Adalbert Kassai si Cristian Bivolaru sunt plecati in strainatate. In cadrul show-ului au cantat formatiile Talisman, 3rei sud-est, dar si Nicola.

Paul Andone, Vicentiu Neagoe


„Giovani nu va avea viata lunga cu Copos"

Dumitru Dragomir crede ca Ioan Becali nu va rezista prea mult in functia de presedinte al Rapidului. „Atat timp cat George Copos va ramane actionar majoritar, Giovani Becali nu are nici o putere la Rapid. Acolo tot Copos taie si spanzura. Eu ma indoiesc ca Giovani va ajunge patron la Rapid, pentru ca George Copos nu ii va ceda pachetul majoritar de actiuni. Nu e un fraier, e baiat destept, daca a facut o avere uriasa din fotbal, investind bani putini", a spus seful Ligii.


„Sunt un om realist si cred ca a fost o gluma din partea lui Dragomir. Eu am alta treaba acum, cu culturile de primavara. Ma bucur ca s-a gandit la mine si ii multumesc. Dar, parca imi surade aceasta idee".
Adrian Porumboiu, fost arbitru international


„Sunt onorat, dar nu cred ca am acumulat experienta necesara, desi sunt de 12 ani in fotbal. Pentru mine apogeul carierei este functia de presedinte la Steaua. Apoi, nu cred ca as intruni sufragiile conducatorilor".
Mihai Stoica, presedinte executiv Steaua


„Ma onoreaza si sunt foarte fericit. Sunt abia la inceputul caierei de conducator si cred ca sunt altii mult mai in masura decat mine sa ocupe aceasta functie. Acum, nu ma intereseaza decat Universitatea Craiova".
Pavel Badea, presedinte Universitatea Craiova


„Sunt onorat de aceasta propunere a domnului Dragomir. Ma vad insa nevoit sa refuz, deoarece am foarte multa treaba la Dinamo, dar poate ca atunci cand voi capata mai multa experienta, ma voi gandi mai bine la aceasta varianta."
Cristi Borcea, director executiv Dinamo

„De cand si-a anuntat Dragomir candidatura la Primarie, am studiat legile si am observat ca nu exista vreo incompatibilitate intre cele doua functii. Ii doresc sa devina primar general si sa ramana si presedintele Ligii". Valentin Alexandru, secretar general LPF


„Astept telegrame de felicitare"

  • Jurnalul National: Ce sanse aveti la alegerile pentru Primaria Capitalei?

    Dumitru Dragomir: Sigur le voi castiga.

  • Pe ce va bazati?

    Lumea va alege un om gospodar. Toata viata nu m-am ocupat de politica, ci doar de gospodarie. Si, pe unde am fost, am facut numai treaba buna.

  • Si cu Liga ce se va intampla?

    Eu ma voi retrage si ii voi lasa pe altii. Ma gandesc deja la posibilii succesori.

  • Cine sunt aceia?

    E vorba de Adrian Porumboiu, Vali Alexandru, Meme-ul de la Steaua, Borcea si de baiatul ala tanar de la Craiova, Badea. Sunt baieti destepti si sunt sigur ca oricare dintre ei s-ar descurca. Oricum, decizia va apartine presedintilor de club din Divizia A.

  • Si chiar va retrageti?

    Nu o sa am ce face. Voi fi primarul general al Capitalei. Si, sper ca atunci sa primesc telegrame de felicitare de la toti oamenii de fotbal din tara. De asemenea, astept telegrame si de la ziaristi.

  • In afara partidului, cine va va mai sustine?

    Toti presedintii de cluburi din Divizia A si lumea fotbalului.

  • Si cei de la Rapid?

    Si ei ma vor sustine.

  • ×
    Subiecte în articol: sport dragomir