x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mourinho vrea tot

Mourinho vrea tot

30 Mai 2008   •   00:00

ITALIA – inter
Conform presei italiene, anunţarea tehnicianului portughez Jose Mourinho la conducerea tehnică a campioanei Inter Milano este o chestiune iminentă, aşteptîndu-se doar ajungerea la un acord cu fostul antrenor, Roberto Mancini, în privinţa despăgubirilor datorate după demitere. Mourinho ar urmă să pregătească echipa lui Cristi Chivu în următorii trei ani, în care va fi plătit cu 9 milioane de euro pe sezon.



ITALIA – inter
Conform presei italiene, anunţarea tehnicianului portughez Jose Mourinho la conducerea tehnică a campioanei Inter Milano este o chestiune iminentă, aşteptîndu-se doar ajungerea la un acord cu fostul antrenor, Roberto Mancini, în privinţa despăgubirilor datorate după demitere. Mourinho ar urmă să pregătească echipa lui Cristi Chivu în următorii trei ani, în care va fi plătit cu 9 milioane de euro pe sezon. În plus, patronul Massimo Moratti i-ar fi promis portughezului un buget de transferuri de 75 de milioane de euro pentru această pauză competiţională. Primii jucători doriţi de Mourinho sînt foştii săi elevi de la Chelsea, Didier Drogba, Ricardo Carvalho şi Frank Lampard. Conform cotidianului The Sun, Inter Milano pregăteşte pentru cei trei o ofertă de 45 de milioane de euro: 28 de milioane de euro pentru Drogba, 9 milioane de euro Carvalho şi 8 milioane de euro pentru Lampard. De asemenea, portughezul îi doreşte pe Eto’o, Deco şi Giovani de la FC Barcelona.

Venirea lui Mourinho este aprobată şi de golgeterul lui Inter din sezonul precedent, suedezul Zlatan Ibrahimovici. “Este decizia lui Moratti. El este şeful şi el decide, iar ce face el este bine. Mourinho este un antrenor mare. Eu sînt mulţumit la Inter, familia mea este fericită, am cîştigat două titluri de campion şi acum vom încerca să cîştigăm şi Liga Campionilor. Eu sînt dispus să rămîn”, a declarat Ibrahimovici.

×
Subiecte în articol: sport mourinho