x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, dorit de West Ham

Mutu, dorit de West Ham

de Delia Gomoescu    |    30 Dec 2009   •   00:00
Mutu, dorit de West Ham
Sursa foto: Raed Krishan/GAZETA SPORTURILOR/INTACT IMAGES

Conform cotidianului Daily Mirror, internaţionalul român al Fiorentinei Adrian Mutu se află pe lista jucătorilor cu care gruparea din prima ligă engleză, West Ham United, doreşte să-şi întărească lotul în perioada de transferuri din ianuarie 2010.



Publicaţia britanică notează în numărul de ieri că "West Ham ia în considerare o mutare extraordinară prin aducerea fostului «băiat rău» de la Chelsea Adrian Mutu. Atacantul român a fost dat afară de clubul Chelsea în 2004 după un test pozitiv cu cocaină, dar de atunci Mutu şi-a reluat cu succes cariera în Italia, la Juventus şi Fiorentina. Directorul tehnic al echipei West Ham, Gianluca Nani, l-a pus pe jucătorul român pe lista posibilelor transferuri din ianuarie a formaţiei care se luptă să rămână în Premier League". De Mutu mai sunt interesate alte două formaţii puternice din Europa, campioana Germaniei, Wolfsburg, şi vicecampioana Scoţiei, Celtic Glasgow.

POATE PLECA ÎN IANUARIE
West Ham United, formaţie antrenată de italianul Gianfranco Zola, se află momentan pe locul 17 în Premier League, cu 18 puncte acumulate după 20 de etape. Publicaţia engleză citează o declaraţie a lui Ioan Becali, care recunoaşte că Mutu ar putea să părăsească gruparea Viola în această perioadă de mercato: "Nu pot să exclud posibilitatea unei plecări a lui Mutu în ianuarie. El trebuie să-şi revină complet după accidentare şi să reînceapă să joace, mai apoi vom vedea ce oferte vor veni în ianuarie". Mutu, care mai are contract cu AC Fiorentina până în 2012, este indisponibil de la începutul lunii noiembrie. Internaţionalul român, în vârstă de 30 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept.

×
Subiecte în articol: sport