x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, la 7 goluri în 2010

Mutu, la 7 goluri în 2010

de Ionut Paduraru    |    22 Ian 2010   •   00:00
Mutu, la 7 goluri în 2010

Fiorentina s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei după 3-2 cu Lazio, primele două goluri fiind marcate de Adrian Mutu. Atacantul român a ajuns la şapte reuşite în 2010, patru în Cupă şi trei în campionat.



Mutu a continuat seria partidelor cu gol marcat şi în meciul cu echipa lui Ştefan Radu din sferturile Cupei Italiei. "Decarul" Fiorentinei a deschis scorul în minutul 9 şi l-a majorat chiar înainte de pauză, fiind schimbat în minutul 73. Celălalt gol al toscanilor a fost înscris de Kroldrup ('59), iar pentru Lazio au marcat Zarate ('50) şi Rocchi ('68). "Fenomeno, Fenomeno şi încă o dată Fenomeno. Alte două goluri superbe pentru Mutu, care a ajuns la şapte reuşite în cinci meciuri în acest an. În dreptul său poate fi trecută şi pasa de gol la reuşita lui Kroldrup", a scris violanews.com. "Il Fenomeno - Adrian Mutu - regele absolut al partidei cu Lazio. Fără să fie marcat de zvonurile care anunţă plecarea sa de la Fiorentina, românul a înscris două goluri şi a fost aproape de al treilea. 2010 a început sub semnul Fenomenului", a notat şi goal.com.

ŞTEFAN RADU, LĂUDAT
Integralist la Lazio, Ştefan Radu a primit un cartonaş galben în minutul 79, dar a fost lăudat de presa italiană. "A fost singurul fundaş lazial care a dat dovadă de luciditate şi care şi-a asumat responsabilitatea de a conduce defensiva. Din păcate, ceilalţi nu au răspuns pozitiv la încercările sale", a scris tuttomercatoweb.com. "A fost prins nepregătit la un gol marcat de Adrian Mutu, dar în rest a luptat pentru orice balon şi a încercat să ţină întreaga defensivă", a scris şi cotidianul Il Tempo. "În meciul de campionat, Radu a salvat un gol ca şi făcut, dar de data aceasta nu a mai avut ce face", a notat şi goal.com.

×
Subiecte în articol: sport