x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu nu vrea la arabi

Mutu nu vrea la arabi

de Vlad Ionescu    |    04 Ian 2010   •   00:00
Mutu nu vrea la arabi
Sursa foto: /Reuters

Dorit de Cosmin Olăroiu la formaţia Al Sadd, din Qatar, Adrian Mutu refuză un transfer în lumea arabă, el dorind să rămână la Fiorentina.



Al Sadd are nevoie urgentă de un atacant, iar Mutu este varianta lansată în ultima zi a anului 2009 de antrenorul arabilor, Cosmin Olăroiu.

"Îmi doresc un atacant român, dar nu din campionatul românesc. Este vorba despre Mutu. Încă nu am apucat să vorbesc cu el, dar o să începem negocierile", a spus Olăroiu. Deşi oferta arabilor e tentantă, 4 milioane de euro pe an, Al Sadd nu reprezintă o opţiune pentru Mutu, care doreşte să rămână în fotbalul mare.

De serviciile sale se mai interesează Zenit Sankt Petersburg, Manchester City şi West Ham United, însă românul ar vrea, potrivit presei italiene, să-şi prelungească cu încă un an contractul cu Fiorentina, scadent în 2012. "Important e să-mi revin din punct de vedere fizic, să mă întorc pe teren, apoi vom vedea", a spus Mutu. Acesta a jucat o repriză în amicalul Fiorentina - Cerbaia, disputat la 2 ianuarie, contribuind cu un gol şi o pasă decisivă la victoria echipei sale cu 8-0.

FOTBALIST CU PROBLEME
Altfel, Mutu a fost plasat pe locul 6 într-un top al fotbaliştilor care au avut probleme în ultimul deceniu, ierarhie realizată de CNN. "A fost concediat de Chelsea după ce a fost testat pozitiv cu cocaină, iar clubul l-a dat în judecată, cerând daune de 25 de milioane de dolari", a scris sursa citată. Primul în clasament este Zinedine Zidane, pentru capul în gură dat lui Materazzi în finala Cupei Mondiale din 2006, al doilea fiind Thierry Henry, pentru henţul care a precedat golul înscris de Franţa în poarta Irlandei, în barajul de calificare la CM 2010.

×
Subiecte în articol: sport