x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mutu, suspendat pentru consum de anabolizante. Adriano, anchetat pentru trafic cu droguri!

Mutu, suspendat pentru consum de anabolizante. Adriano, anchetat pentru trafic cu droguri!

de Corina Andriuta    |    03 Iun 2010   •   00:00

Şi-a căpătat celebritatea la Parma pentru ca apoi să-şi înece cariera în alcool şi droguri. Se întâmpla la sub tricoul lui Inter, loc în care a rezistat din 2004 până în urmă cu un sezon. Apoi, Mourinho l-a lăsat să plece. Acasă, la Flamengo. Era locul în care fostul mare atacant spera să renască precum celebra pasăre Phoenix.



Din păcate, brazilianul şi-a accentuat problemele extrasportive. Imediat ce a părăsit Inter Milano, în primăvara anului 2009, presa cariocas specula că Adriano se droghează. Ba, chiar a fost lansată ipoteza ca s-a sinucis! La vremea respectivă el a negat asocierea cu consumul de droguri. Argumentul său a fost chiar forma bună pe care o traversa de ceva timp. A redevenit golgheterul Braziliei şi, în urmă cu o săptămână, reuşise să se înţeleagă cu AS Roma pentru o revenire în Serie A.

Ei bine, toate acestea par să se fi dus pe apa sămbetei. De ce? Conform lenta.ru, anchetatorii procuraturii  din Rio de Janeiro l-au interogat pe atacantul lui  “Flamengo” despre posibilele lui legături cu bandele de traficanţi de droguri. Potrivit datelor anchetei, Adriano transfera bani către liderul bandei, un oarecare  Athanase Fabiano da Silva, relatează DPA.

Procurorii au susţinut dorinţa poliţiei de a pune secretul bancar de pe conturile lui Adriano. De asemenea anchetatorii planifică să studieze înregistrările convorbirilor telefonice ale fotbalistului. Adriano, care în prezent are 28 de ani, era considerat unul din cei mai buni atacanţi din lume, însă şi-a dobândit o reputaţie scandaloasă. Jucând pentru “Inter Milano” atacantul abuza de alcool şi, prin urmare, cei de la Inter l-au trimis pe Adriano la „reabilitare” în Brazilia.


×