x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport MUTU - Toscanii nu vor operaţie

MUTU - Toscanii nu vor operaţie

01 Noi 2008   •   00:00

Directorul staffului medical al Fiorentinei, Paolo Manetti, spune că Adrian Mutu nu necesită deocamdată o operaţie la genunchiul stâng şi că atacantul ar putea fi prezent pe teren în meciul de mâine cu Siena.



"Decizia noastră de a-l proteja pentru jocul cu Inter Milano a venit după mai multe consulturi şi a fost determinată de faptul că jucătorul acuza o durere accentuată la rotula genunchiului stâng. Problema era venită după o lovitură suferită în partida cu Palermo. L-am odihnit ca o precauţie, dar pentru jocul cu Siena previziunile sunt pozitive, fotbalistul se simte din ce în ce mai bine", a explicat Manetti.

EXERCIŢII
Medicul a adăugat că, în următoarele 30 de zile, Mutu va fi ţinut sub observaţie şi va lucra intens pentru recuperarea masei musculare, intervenţia chirurgicală urmând a fi luată în considerare doar dacă acest program dă greş. "Operaţia nu este o opţiune în acest moment, dacă ar fi fost asta o soluţie, atunci eram primii care o sugeram. Nu este o alegere comodă, dar este decizia oportună. Mutu va face în următoarea perioadă o pregătire bazată pe creşterea masei musculare, va fi o lună de pregătiri intense. Dacă şi după această perioadă problemele vor persista, atunci vom lua în considerare şi o intervenţie chirurgicală". (Mădălina Corbeanu)

×
Subiecte în articol: sport