x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Neamtul" Adrian Iordache e tatic

"Neamtul" Adrian Iordache e tatic

01 Dec 2004   •   00:00

Aflat la al doilea an in Germania, Adrian Iordache a compensat nereusitele de la Energie Cottbus cu cele in plan familial, el avand in clipa de fata o fetita in varsta de doua luni.

ANDREI NICOLESCU

ALINARE. Mai mult rezerva la Cottbus, Iordache isi gaseste fericirea jucandu-se cu fiica sa
Fostul jucator al lui FC Arges, Adrian Iordache, in prezent aflat sub contract cu germanii de la Energie Cottbus, a devenit de cateva saptamani tata, sotia sa, Adriana, daruindu-i o fetita, care va purta numele Lise-Marie.

CRESTINARE. Botezul celui de-al treilea membru al familiei Iordache va avea loc de Craciun, in Germania, nas urmand sa fie coechipierul lui Adrian, Laurentiu Reghecampf, cel care le-a fost nas celor doi miri si la nunta. La acest eveniment vor fi prezente si familiile celor doi soti, unii veniti de la Pitesti, altii din SUA. Deja parinti si-au facut planuri cu ce s-o imbrace pe Lisa-Marie: in hainute de firma, Versace.

PLANURI. "Tantarul" s-a obisnuit cu mofturile fetitei si are grija de ea mai bine ca oricine. La 23 de ani a invatat sa joace foarte bine un alt rol, cel de tatic. Din acest motiv, Adrian Iordache ar vrea sa mai faca in curand un al doilea copil. De ingrijirea micutei Lise-Marie se ocupa mama sa, ajutata de parintii lui Adrian, care au stat mai mult in Germania in ultima perioada.

VREA SA PLECE DE LA ENERGIE
Iordache ar vrea sa plece de la Cottbus, cu care a pierdut sansele de promovare in Bundesliga. Romanul nu a fost in acest sezon printre favoritii antrenorului Eduard Geyer, el intrand doar de doua ori ca titular. Contractul pe care il are nu este unul prea grozav pentru valoarea lui. Din cei aproape 5.000 de euro pe care ii primeste lunar mai ramane cu aproape o mie, dupa ce i se retin tot felul de taxe. El ar vrea sa isi gaseasca un club tot din Germania, pentru ca a invatat limba, iar continuitatea in fotbalul nemtesc ar putea sa-i aduca numai beneficii in viitor.
ARE SOCRII IN AMERICA
Jucatorul lui Energie Cottbus se numara printre fotbalistii romani care provin dintr-o familie buna. Tatal sau este cautator de talente la FC Arges, iar mama sa este medic. Si sotia lui Adrian Iordache provine dintr-o familie aleasa. Parintii Adrianei locuiesc in America, la Sacramento si inca nu si-au vazut pana acum pe viu nepotica. Acest lucru se va petrece in aceasta luna, cand vor merge in Germania, pentru botez. La vara, cand va lua sfarsit sezonul din Bundelsiga, Adrian Iordache intentioneaza sa-si petreaca concediul in Romania, alaturi de sotie, fetita sa, parinti si socri.
×
Subiecte în articol: sport iordache adrian