x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Necazuri Reale

Necazuri Reale

12 Oct 2004   •   00:00

In Primera Division, "galacticii" din Madrid au inscris doar de 4 ori in 6 meciuri. In preliminariile Campionatului Mondial din 2006, vedetele Realului marcheaza insa gol dupa gol pentru echipele lor nationale.

DELIA GOMOESCU

Jucatorii lui Real Madrid au marcat in week-end-ul trecut nu mai putin de 4 goluri, adica tot atatea cate a inscris echipa antrenata de Garcia Remon in toate cele 6 etape de campionat disputate pana acum. Exista insa o "mica" problema: fotbalistii madrileni si-au trecut numele pe tabela in trei meciuri diferite si anume acelea pe care le-au disputat selectionatele tarilor lor in preliminariile CM 2006. Beckham a "bifat" al doilea gol al Angliei in intalnirea cu Tara Galilor (2-0), Raul a marcat pentru Spania in confruntarea cu Belgia (2-0), iar Ronaldo a realizat o "dubla" in partida pe care Brazilia a castigat-o in fata Venezuelei (5-2).

CRIZA. Faptul ca Real Madrid trece prin cea mai neagra perioada din intreaga sa istorie nu mai este un secret. In 6 etape disputate in Primera Division, "albii" au inregistrat trei victorii si trei infrangeri. Ceea ce ingrijoreaza cel mai mult este ca in ciuda atacului "galactic", madrilenii nu au izbutit decat 4 goluri. "Realul trebuie sa-si faca griji pentru ca lipseste golul. E adevarat ca ajungi in fata portii in urma jocului colectiv, dar acolo conteaza in primul rand inspiratia de moment. Acolo, un antrenor nu prea poate face mare lucru", a declarat Garcia Remon pentru cotidianul Marca. Tehnicianul madrilen spera ca dupa reusitele de la echipele nationale atacantii sai se deblocheze si in campionat.

ACCIDENTARE. Si totusi, chiar cand lucrurile pareau sa se indrepte, spaniolii au dat de un alt necaz. David Beckham a suferit o fisura la coasta a 7-a in ultimele minute ale meciului cu Tara Galilor si, dupa primele investigatii, se pare ca va fi indisponibil circa 6 saptamani. Astfel, ar putea rata meciuri importante din Primera Division, cum ar fi cel cu Valencia, peste doua saptamani, sau chiar derby-ul cu Barcelona, pe 24 noiembrie. Contrar opiniei doctorilor englezi, medicul lui Real Madrid spune insa ca fotbalistul ar putea fi apt de joc mult mai devreme.

RONALDO

Atacantul brazilian nu a mai marcat pentru Real Madrid de pe 29 august. Ronaldo, care promisese in intersezon ca va inscrie 35 de goluri, crede si acum ca isi va putea realiza obiectivul. Deocamdata, "Fenomenul" isi face datoria numai la echipa nationala. Cu cele doua goluri din partida cu Venezuela, Ronaldo a ajuns la cota 65, cu o medie de 0,67 pe meci. Daca o va tine tot asa, pana la sfarsitul preliminariilor el l-ar putea depasi pe "regele" Pele, care a inscris de 77 de ori pentru selectionata "auriverde". La 28 de ani, Ronaldo a adunat in total peste 500 de partide, chiar daca lungi perioade a fost accidentat, si a marcat pana acum un numar impresionant de goluri: 378. "Dintosul" mai are insa doua obiective: sa-l intreaca pe Pele si sa castige Liga Campionilor cu Real Madrid.
×
Subiecte în articol: sport real madrid