x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nicuşor Stanciu va da probe de joc la VfB Stuttgart

Nicuşor Stanciu va da probe de joc la VfB Stuttgart

01 Iun 2010   •   00:00

Mijlocaşul de 17 ani al echipei Unirea Alba Iulia, Nicuşor Stanciu, va pleca, astăzi, în Germania, pentru a susţine probe de joc la echipa lui Ciprian Marica, VfB Stuttgart.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele executiv interimar al clubului ardelean, Nicu Lupu: "Stanciu este unul dintre fotbaliştii cei mai curtaţi din echipa noastră, alături de Bucurică şi Cristea şi marţi vom pleca împreună spre Stuttgart acolo unde jucătorul va susţine probe de joc la fosta campioană a Germaniei până pe 4 iunie".

Stanciu spune că merge la Stuttgart pentru a demonstra că jucătorii din România sunt talentaţi: "Vreau să demonstrez că pot juca la o echipă mare din Europa. Faptul că la Stuttgart joacă şi Marica mă stimulează şi nu vreau să fac de râs fotbalul românesc, aşa că merg acolo să demonstrez că fotbaliştii din România sunt talentaţi şi oricând pot face faţă rigorilor marilor campionate europene".

Evoluţiile în cele cinci meciuri jucate în Liga 1 au fost suficiente pentru ca şi alte cluburi să se arate interesate de Stanciu. În afară de Stuttgart, pe fir au mai intrat Sampdoria şi unele cluburi din Rusia.

×