x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Nu mai merge cu zăhărelul la Braşov: Şi Alessandrina Barbosa părăseşte Rulmentul!

Nu mai merge cu zăhărelul la Braşov: Şi Alessandrina Barbosa părăseşte Rulmentul!

de Ovidiu Ciutescu    |    00 0000   •   00:00
Nu mai merge cu zăhărelul la Braşov: Şi Alessandrina Barbosa părăseşte Rulmentul!

Din păcate, aşa cum am anticipat încă de miercuri, derby-ul cu Oltchim a fost ultimul care poate intra în această categorie pentru, încă, actuala vicecampioană a României. După ce Alina Şorodoc a părăsit gruparea ardeleană încă de săptămâna trecută, în această dimineaţă vedeta Alessandrina Barbosa şi-a luat bagajul şi a plecat la aeroport! Alte trei jucătoare, Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan au mai păsuit clubul patronat de Doru Florescu (!?) încă 10 zile.



TRAG CORTINA. Doru Florescu le trimite mesaje de înţelegere propriilor jucătoare atunci când vine vorba de bani iar oficialităţile locale aruncă pisica în grădina cui se nimereşte. Dacă în vară declara că "Primăria va prelua echipa de la Florescu, dar nu va mai avea ca obiectiv Liga Campionilor", astăzi, primarul Scripcaru închide presei telefonul când vine vorba de a acest subiect. "Vă rog să mă scuzaţi, n-am timp", e tot ceea ce poate îngăima edilul atunci când este vorba despre un club care, "din greşeală" i-a adus o grămadă de simpatizanţi la alegerile pentru scaunul pe care, cu onor, îl ocupă. În aceste condiţii, părăsite de patron şi de autorităţi, fetele care cu puţin timp în urmă au fost foarte aproape de a aduce la poalele Tâmpei Cupa Cupelor nu au altă alternativă decât să plece spre alte zări. 15 luni fără salariu reprezintă un record demn de orice scenariu hollywood-ian.

KO. "Chiar nu pot conştientiza în acest moment ce se întâmplă. Nu îmi vine să cred că am ajuns în această situaţie. Fetele au aşteptat ieri să vină patronul Teodor Florescu să discute cu ele, dar nu a mai ajuns, şi a transmis prin directorul sportiv, Mircea Cucuian, ca fetele să mai aştepte câteva zile. Din păcate însă, fratele meu a dus-o azi dimineaţă pe Alexandrina Barbosa la aeroport. De această dată Barbosa a plecat definitiv. Eu încă mai sper în acea minune care să salveze această echipă, pentru că este mare păcat ce se întâmplă", a spus în această dimineaţă Herbert Muller, ultimul fraier din Braşov care încă mai crede în viabilitatea proiectului pentru care a dat un şut în partea dorsală campioanei Oltchim atunci când a decis să revină din Germania pe plaiurile mioritice! Braşovul a rămas, de astăzi, şi fără cea mai valoroasă handbalistă pe care o avea, portugheza Alessandrina Barbosa, declarată liberă de contract de către FRH. În aceeaşi situaţie cu Barbosa se mai află Ionica Munteanu, Cristina Niculae şi Aneta Barcan - libere şi ele de contract de după meciul de la Rm. Vâlcea, contra Oltchim. Totuşi, acestea au mai găsit puterea să încheie o altă înţelegere cu această grupare, pentru încă 10 zile. În acest timp oficialii braşoveni le-au promis (a câta oară!!!) rezolvarea problemelor financiare. Răgazul dat de aceste jucătoare prelungeşte agonia la Braşov, Rulmentul având în aceste condiţii posibilitatea să evolueze etapa viitoare, marţi, cotra HC Zalău. Astăzi, la antrenamente, Muller a avut la dispoziţie doar doi portari şi şase jucătoare de câmp!

Lotul Braşovului fără Barbosa şi fără cele trei jucătoare care au încheiat convenţii de joc pentru 10 zile:

Portar: Dana Vălian
Jucătoarele de câmp: Carmen Ilie, Georgeta Diniş, Simona Gogârlă, Alexandra Gogoriţă, Nicoleta Alexandrescu.

×
Subiecte în articol: sport