x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "O sansa in care nu mai credeam"

"O sansa in care nu mai credeam"

02 Sep 2004   •   00:00

Cristian Ciocoiu este al treilea jucator de la echipa lui Sechelariu transferat in Ghencea in ultimele doua zile si al patrulea din lotul lui Zenga, dupa Cristea.

PAUL ANDONE

Ieri-dimineata, Ciocoiu a fost prezent la sediul clubului Steaua, unde a semnat un contract pana in 2007 si va purta numarul 29. Jucatorul a fost transferat tot prin intermediul echipei satelit a Stelei din Divizia C. Transferul lui Ciocoiu la Steaua a surprins pe toata lumea. Inclusiv pe atacantul care se "ingropase" in anonimat la Bacau la nici 29 de ani.

  • Jurnalul National: Cristi, cu ce ganduri revii la Steaua?

    Cristi Ciocoiu: Singurul lucru care ma intereseaza acum este sa joc. Pentru mine este un nou inceput, nu ma intereseaza ce a fost in acesti ani, vreau sa reusesc sa se vorbeasca din nou despre mine ca despre un fotbalist. Am plecat campion de la Steaua, vreau sa castigam titlul in acest an.

  • Te asteptai la acest transfer?

    Sincer? Nu. Vestea m-a luat prin surprindere, eu eram in concediu cu familia. Nu ma asteptam, iar cand m-au sunat de la club, din Bacau, am crezut ca este o gluma. Ulterior am discutat si mi-am dat seama ca nu era deloc asa. Revin cu placere la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfactii si unde am petrecut sase ani exceptionali.

  • Ce inseamna pentru tine aceasta mutare?

    Sansa pe care mi-a oferit-o Steaua este o mana intinsa pentru mine pe care nu stiu cati mi-ar fi intins-o. Ma bucur ca au crezut in mine, mai ales ca eu aveam o situatie mai delicata, fiind suspendat un an de FCM Bacau.

  • S-a spus despre tine ca esti un fotbalist plafonat la Bacau.

    Pe mine ma intereseaza acum numai sa joc fotbal si sa o fac cat mai bine. Daca o sa reusesc sa ajung la un nivel la care antrenorul sa se bazeze pe mine si sa fac fata, bine, daca nu, nu este nici o problema, viata merge inainte. Dar eu vreau sa raspund pe teren celor care m-au contestat.

  • Cum stai cu pregatirea?

    Antrenamentele pe care le-am facut singur nu se compara cu pregatirea centralizata pe care o face o echipa. Am mult de munca, de recuperat, sunt constient ca trebuie sa trag tare. Cand voi fi pregatit vom vedea daca voi intra in calculele antrenorului.

  • Pleci in Italia cu echipa?

    Nu. Abia luni sau marti voi intra in programul echipei.

    PRETENTII

    "Nu voi mai accepta in echipa decat unul sau doi jucatori mici de statura. Florentin Dumitru este o exceptie, este un superjucator. L-as tine toata viata, iar dupa ce isi incheie cariera sa ramana antrenor secund sau chiar principal", a spus Gigi Becali. Patronul Stelei a spus ca nu ii poate cere selectionerului Anghel Iordanescu sa convoace la reprezentativa Romaniei toata echipa Steaua: "Avem destui jucatori la lot. I-am si spus: «Esti corect, te ajuta Dumnezeu». De acum incolo o sa aiba noroc". Becali a mentionat ca nu s-a implicat niciodata in alcatuirea echipei si nici nu o va face: "Nu ma intereseaza ce face Zenga, ci doar victoria Stelei. Am sa zic doar: «Vreau sa-l bagi pe jucator 20 de minute, sa il formezi». Sigur, asta atunci cand voi vedea ca jucatorul respectiv este de perspectiva si cand Steaua va conduce cu 2-0 sau 3-0".

    MARINIMOS

    Valeriu Rachita va fi platit de Steaua pana in iarna, conform contractului, urmand ca in perioada de transferari din pauza competitionala sa isi gaseasca o alta echipa. "Are si el o familie si nu pot sa-l dau afara chiar asa. Sigur, nu-i fac eu planurile lui Zenga, dar parerea mea este ca nu va mai avea loc in echipa", a spus Gigi Becali. Rachita a afirmat ca regreta faptul ca nu a plecat la echipa bulgara Litex Loveci atunci cand a avut ocazia, dar a spus ca patronul gruparii Litex Loveci, Grisa Gancev, i-a spus marti ca, daca va avea rabdare pana in iarna, il va aduce in Bulgaria.
  • ×
    Subiecte în articol: sport steaua echipa