x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oferte tentante pentru “tricolori”: 15 milioane pe Adrian Mutu

Oferte tentante pentru “tricolori”: 15 milioane pe Adrian Mutu

de Daniel Stan    |    09 Iun 2008   •   00:00
Oferte tentante pentru “tricolori”: 15 milioane pe Adrian Mutu

După interesul Barcelonei pentru Cristi Chivu, o altă mare echipă a Europei, AC Milan, îl doreşte pe Adrian Mutu, momentan sub contract cu Fiorentina.

După interesul Barcelonei pentru Cristi Chivu, o altă mare echipă a Europei, AC Milan, îl doreşte pe Adrian Mutu, momentan sub contract cu Fiorentina.


Aflat în conflict cu fosta sa echipă, Chelsea, căreia îi da­torează 12 milioane de euro, Adrian Mutu se află pe lista de achiziţii a lui AC Milan, care trebuie să se lupte cu Shalke 04 pentru semnătura atacantului.


TRATATIVE. Conform presei italiene, gruparea patronată de Silvio Berlusconi oferă Fiorentinei 15 milioane de euro pentru transferul “Bri­liantului” plus un jucător la schimb, la alegere între Bonera şi Brochi. “Sînt semne din ce în ce mai clare că un divorţ între Mutu şi Fiorentina este evident”, scrie presa italiană. După anunţul făcut de FIFA, prin care “tricolorul” trebuie să achite 12 milioane de euro celor de la Chelsea, Mutu a intrat în conflict cu oficialii Fiorentinei, cerînd o mărire de salariu. “Mă aşteptam la mai mult respect din partea lui Mutu, mai ales că a venit la noi într-un moment în care nimeni nu mai credea în el”, a declarat directo­rul sportiv al “squadrei viola”, Pan­taleo Corvino. Internaţionalul ro­mân mai este dorit şi de Shalke 04, care oferă 10 milioane de euro plus un jucător la schimb. “Momentan nu vreau decît să mă concentrez la me­ciurile României de la EURO, după care vom vedea ce va fi. Nu discut acum despre plecarea mea de la Fio­rentina”, a declarat Adrian Mutu.

 

Diplomat

“Nu există problema banilor pentru mine. Să fie clar pentru toată lumea, eu am o relaţie specială cu Fiorentina, însă momentan problema este mai complexă din cauza diferendului cu Chelsea. Am destul timp după Campionatul European să discut despre situaţia mea în privinţa viitorului. Echipa naţională a României este pe primul plan”
Adrian Mutu , jucător Fiorentina

 

Avertizare

“Am văzut meciuri ale României, dar nu i-am vorbit încă lui Coupet despre Mutu. Adrian este un jucător foarte bun, foarte tehnic, dar, ca majoritatea marilor atacanţi, este foarte, foarte individualist. Dacă reuşim să-l blocăm, vom diminua forţa românilor. Mutu poate face diferenţa de unul singur în avanposturi”

Sebastien Frey , jucător Fiorentina

×
Subiecte în articol: sport mutu adrian