x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim s-a dezlănţuit la Koprivnice

Oltchim s-a dezlănţuit la Koprivnice

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Aug 2009   •   00:00

ETO Gyor şi Krim au căzut victime încă din prima zi Oltchimului în turneul de la Koprivnice. Campioana României s-a distrat, scor 35-23, cu vicecampioana Europei – ETO . Apoi a învins cu 38-35 pe Krim Elekta.



Înfrângerea suferită de vâlcence, 25-28, la memorialul Anita Kulcsar, le-a făcut pe fetele lui Radu Voina să îşi dorească revanşa. Este drept, ea a fost facilitată şi de faptul că unguroaice au intrat pe teren fără armanentul greu Gorbicz, Tomori şi Mravikova. În aceste condiţii doar jocul dur al unguroaicelor a încercat să se opună maşinăriei bine gresate a Oltchimului. Nu a fost sufficient! Al doilea meci al zilei le-a scos în faţă vâlcencelor o altă echipă de Liga Campionilor – Krim Ljubliana. De această dată Victoria nu a mai fost al fel de facilă, dar a venit în final, destul de meritat.

Ultimul meci al turneului  este programat astăzi, de la ora 19;00, între gazdele de la Podravka şi Oltchim.

"Fetele au jucat cu ambiţie pentru că la Gyor unguroaicele au evoluat foarte dur. Narcisa Lecuşanu s-a accidentat şi nu a putut intra, iar Gatzel şi Meiroşu au fost şi ele lovite atunci. Trebuia să ne spună că vor neapărat să cîştige, că le lăsam. Al doilea joc a  fost de mare luptă. Încă facem multe greşeli, nu sînt mulţumit în totalitate de joc” – Radu Voina, antrenor Oltchim.

×
Subiecte în articol: sport oltchim rm. valcea handbal feminin