x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Otelul – CS Otopeni 3-1: Paraschiv, capitanul perfect

Otelul – CS Otopeni 3-1: Paraschiv, capitanul perfect

de Marius Mihalcea    |    04 Aug 2008   •   00:00
Otelul – CS Otopeni 3-1: Paraschiv, capitanul perfect

Mijlocasul galatenilor, Gabriel Paraschiv (foto), care reusise o “dubla” in meciul de la Medias cu Gaz Metan, din runda inaugurala, a recidivat simbata si impotriva Otopeniului si a contribuit astfel decisiv la prima victorie a echipei sale din acest campionat.

Mijlocaşul gălăţenilor, Gabriel Paraschiv (foto), care reuşise o “dublă” în meciul de la Mediaş cu Gaz Metan, din runda inaugurală, a recidivat sîmbătă şi împotriva Otopeniului şi a contribuit astfel decisiv la prima victorie a echipei sale din acest campionat.

 
MODESTIE. “Paraschiv e căpitanul de care avem nevoie. E exagerat să vorbim de prezenţa lui la naţională, dar el are o valoare foarte mare pentru noi”, l-a lăudat pe mijlocaşul de 30 de ani preşedintele Oţelului, Marius Stan, la finalul partidei. “Nu vreau să vorbim despre naţională, fiindcă e prematur acest lucru. Eu vreau în primul rînd să-mi fac datoria şi să marchez cît mai multe goluri pentru Oţelul, dacă se poate. Totodată, e prea devreme să discutăm şi despre titlul de golgeter al campionatului, pentru că, deşi am marcat deja patru goluri, au trecut doar două etape”, a spus Gabriel Paraschiv. De partea cealaltă, tehnicianul lui CS Otopeni, Miodrag Jesici, a avut acelaşi discurs ca şi după partida pierdută acasă, scor 0-4, cu CFR Cluj. “Echipa a jucat cu frică şi nu ştiu de ce. Contra Oţelului parcă am revăzut meciul din prima etapă, cu CFR”, a spus sîrbul. El a mai precizat că nu dezarmează, dar că are nevoie urgentă de întăriri: “Mai aştept să transferăm cîţiva jucători ca să schimbăm faţa echipei”.

×
Subiecte în articol: sport