x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - RAPID 1-0 / Copos a avut dreptate!

OTELUL - RAPID 1-0 / Copos a avut dreptate!

04 Oct 2004   •   00:00

Exceptand succesul din prima etapa de la Iasi, Rapidul nu a mai obtinut nici o victorie in afara Bucurestiului. Astfel, vorbele patronului George Copos, care a mentionat ca echipa nu poate avea pretentii la titlu, exprima crudul adevar.

DANIEL STAN

Presedintele Nicolae Boghici a dat dovada de mare inspiratie atunci cand a oprit "razboiul" cu antrenorul Sorin Cartu. Tehnicianul Otelului a stiut din nou sa gaseasca cheia victoriei, chiar daca a avut in fata un lot prin de vedete, comparativ cu ce exista la el "in gradina". A fost al patrulea rezultat de 1-0 in meciurile de "acasa", suficient pentru 3 puncte si prilej de liniste la Dunare.

ABSTINENTA. Rapid nici nu a existat pe teren in prima parte. Gazdele, pragmatice, au urmarit doar rezultatul, Danut Oprea avand doua bune sanse (""12 si ’16), insa a ratat de putin. Daca jocul bucurestenilor era departe de pretentii, "motive" s-au gasit in cele din urma. "Nu se poate juca pe o asemenea tarla. Terenul nu trebuia omologat. Aici sunt conditii de Divizia C", a tras "concluzia" Sabin Ilie, altfel unul dintre cei mai slabi de pe teren. Atacantul a fost pus la punct de presedintele Dinu Gheorghe, care a infierat neputinta echipei sale.

RAZBUNARE. Poate cel mai motivat fotbalist al "otelarilor" a fost Victoras Iacob, alungat din Giulesti sezonul trecut fara a i se da vreo sansa. "Janker" s-a batut cu intreaga aparare si, in cele din urma, i-a pacalit pe Maftei si Marius Constantin si l-a invins pe Dolha. "Gata, m-am razbunat. Am suferit mult cand am plecat din Giulesti, dar acum simt o eliberare sufleteasca", a declarat atacantul Otelului. "Visiniii" au mai miscat ceva dupa pauza, insa Sabin Ilie si M. Constantin au dat cu piciorul cel putin unei remize. La final, Sorin Cartu, si el candva antrenor la Rapid, era fericit si pus pe glume: "Nu conteaza ca am castigat tot cu 1-0. Am luat trei puncte si m-as bucura sa batem in toate meciurile cu 1-0. Ce mai, jucam in stil italian."

REPROSURI

Rapidistii Aliuta si Daniel Niculae au declarat ca terenul galatean nici n-ar trebui omologat, acuzand lipsa apei calde de la vestiare, in vreme ce Sabin Ilie a aruncat vina pe arbitrul Corpodean: "Consider ca arbitrajul ne-a defavorizat pentru ca galatenii au faultat in dese randuri si arbitrul nu i-a penalizat atunci cand trebuia". Victoras Iacob era in culmea fericirii strigand peste tot: "Gata, m-am racorit", facand aluzie la faptul ca a fost scos din Giulesti pe usa din dos.

JUSTIFICARILE LUI RAZVAN LUCESCU

La finalul partidei, antrenorul rapidist Razvan Lucescu era, firesc, foarte trist: "Consider ca infrangerea este nemeritata, un rezultat de egalitate fiind mai echitabil. Din pacate conditiile de joc au fost execrabile, terenul fiind aproape impracticabil. Cred ca in conjunctura actuala ne este greu sa mai vorbim de lupta pentru titlu". De partea cealalta, tehnicianul Otelului, Sorin Cartu, era multumit de obtinerea inca a unui rezultat "italian": "E a patra victorie a noastra cu 1-0."

REALITATE

"Ce sa mai cautam scuze? Am jucat execrabil. Are dreptate domnul Copos. Nu putem avea pretentii la titlu daca vom evolua tot asa. Si ei au jucat pe acelasi teren, asa ca fara scuze puerile". - Dinu Gheorghe, presedinte Rapid
×
Subiecte în articol: sport