x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oţelul – Steaua 2-0:Se strânge robinetul

Oţelul – Steaua 2-0:Se strânge robinetul

de Mihai Igirosanu    |    19 Oct 2008   •   00:00
Oţelul – Steaua 2-0:Se strânge robinetul

Eşecul suferit la Galaţi l-a înfuriat pe patronul Stelei, Gigi Becali, cel care stabilise ca prim obiectiv pentru acest sezon câştigarea titlului şi calificarea directă în grupele Ligii Campionilor.



Eşecul suferit la Galaţi l-a înfuriat pe patronul Stelei, Gigi Becali, cel care stabilise ca prim obiectiv pentru acest sezon câştigarea titlului şi calificarea directă în grupele Ligii Campionilor.


Consecinţele înfrângerii de vineri după-amiază s-au simţit încă de ieri-dimineaţă, atunci când jucătorii au fost vizitaţi la stadionul din Ghencea de Becali. Acesta i-a anunţat pe elevii lui Marius Lăcătuş că va schimba sistemul de premiere, concluzia fiind aceea că jucătorii vor primi amenzi de valoarea primelor în cazul înfrângerilor.

REGULAMENT. "Am fost în această dimineaţă la echipă, pentru că am vrut să discut cu ei înainte de meciul cu Lyon. Am modificat sistemul de premiere, pentru că, dacă nu îi atingi la bani, văd că nu reacţionează. De acum încolo vor lua 3.000 de euro la victorie, dar vor fi şi amendaţi cu 3.000 de euro pentru fiecare înfrângere. Trebuie să câştige fiecare meci, că de-aia am asigurat un buget de 17 milioane şi nu mai vreau să mă bată Oţelul, care n-a dat mai mult de 100.000 de euro pe un fotbalist. Au primă de calificare în primăvara Ligii Campionilor, nu şi pentru meciul cu Lyon, separat. Nu mă interesează calificarea de pe locul 3 în Cupa UEFA. La finalul grupei, dacă să spunem că vor aduna şase puncte, care aduc clubului în jur de 1.200.000 de euro, jucătorii vor primi jumătate din ei, adică 600.000. Oricum, nu ştiu ce se va întâmpla, dar eu îmi doresc să luăm şase puncte din «dubla» cu Lyon!", a declarat Gigi Becali la Sport.ro. Patronul "roş-albaştrilor" a comentat şi derby-ul de vineri seară, CFR Cluj – Dinamo (1-0): "Meciul dintre CFR şi Dinamo nu ne interesa, dar singurul lucru benefic ar fi fost un egal. Se ducea Dinamo la şapte puncte, dar nu o mai aveam în coastă pe CFR Cluj, care e cea mai valoroasă echipă din campionat".

LOT. Becali a mai comentat pe marginea viitoarelor modificări din lot, dar a şi anunţat primii trei titulari din partida cu Lyon: "Bogdan Stancu nu este verificat, cu Arthuro şi Kapetanos m-am lămurit. Dacă Stancu totuşi confirmă, mai luăm un atacant, dacă nu, luăm doi. Tătăruşanu vine din iarnă, dacă nu, Zapata nu va mai apăra, mai sunt Vâtcă şi Cernea. Zapata nu va mai fi titular de drept când va veni Tătăruşanu. La meciul cu Lyon, Szekely nu va putea juca, este accidentat, dar Bogdan Stancu, Ovidiu Petre şi Mirel Rădoi vor fi pe teren". Antrenorul Marius Lăcătuş este deja cu gândul la partida de marţi seară, cu Lyon: "Nu va fi uşor, întâlnim o echipă puternică, aşa cum sunt toate la acest nivel. Ne dorim enorm să obţinem prima victorie pe teren propriu, ar fi singurul rezultat care ne-ar putea duce cu gândul la o primăvară europeană în Liga Campionilor".

×
Subiecte în articol: sport