x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ovidiu Herea, telenovela verii

Ovidiu Herea, telenovela verii

de Mihai Igirosanu    |    09 Iul 2007   •   00:00
Ovidiu Herea, telenovela verii
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Negocierile dintre Steaua şi FC Naţional pentru transferul internaţionalului de tineret Herea durează de căteva săptămăni, dar părţile nu au trecut incă de faza ironiilor.

Negocierile dintre Steaua şi FC Naţional pentru transferul internaţionalului de tineret Herea durează de căteva săptămăni, dar părţile nu au trecut incă de faza ironiilor.

Conducerea "roş-albaştrilor" nu este de acord cu suma cerută in schimbul lui Herea de preşedintele "bancarilor", Constantin Iacov, 1,7 milioane de euro. Iniţial, liderul grupării retrogradate la finele sezonului precedent in Liga 2 cerea trei milioane de euro pentru transferul jucătorului curtat de Steaua.

RIPOSTĂ. In urma declaraţiilor oficialilor trupei din Ghencea pe marginea preţului piperat al lui Herea, Constantin Iacov a ripostat ieri extrem de dur. "Toată lumea mă sună şi mă intreabă ce fac cu Herea. Ce, Herea e femeie să fac eu ceva cu el? Oferta Stelei, de 1,2 milioane de euro, nu mă interesează. Cum să mă intereseze, dacă atunci cănd Gigi Becali mi-a dat 1,7 milioane de euro l-am trimis la culcare, că e tărziu şi se inchide lumina in port?! Cănd a văzut că il refuz a incercat să o dea la intors", a declarat Iacov.

TRANSFERURI. La inceputul acestei săptămăni, Steaua va finaliza transferurile celor cinci "stranieri" aflaţi pe lista inaintată de antrenorul Gică Hagi şi de staful său. "Cu Golanski şi Pulido mai avem căteva detalii de rezolvat, in rest totul e in ordine. In privinţa lui Dragan Mrdja este vorba doar despre un interes din partea noastră, dar nu am făcut nici o ofertă. Mai sunt trei jucători cu care suntem in discuţii şi incercăm să-i aducem căt mai repede, pentru a prinde stagiul din Olanda", a dezvăluit managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie.

Controversat

Pe ediţia online a cotidianului spaniol Marca cititorii sunt invitaţi să voteze "cel mai controversat preşedinte de club din lume", iar printre candidaţi se află şi patronul Stelei, Gigi Becali, cel care a uimit intreaga lume cu declaraţiile lui, dar şi cu afacerile dubioase. In afara liderului din Ghencea, pe listă se mai regăsesc nume precum Silvio Berlusconi, Roman Abramovic, Maurico Zamparini (Palermo), Maurico Macri (Boca Juniors), Manuel Ruiz de Lopera (Betis Sevilla), Pinto da Costa (Oporto), Enrique Pina (Granada 74) sau Dimitri Pieterman (Deportivo Alaves).

Pulido, in aer?

Cotidianul spaniol La Voz de Galicia nota ieri că jucătorul echipei Getafe Ruben Martin Pulido, aflat foarte aproape de un transfer la Steaua, ar putea să rămănă in Primera Division dacă va primi contraoferte de la Deportivo La Coruna sau Espanol Barcelona. "Ruben Martin Pulido, de la Getafe, este pe punctul de a ajunge la Steaua, iar dacă duminică nu primeşte contraoferte de la Deportivo sau Espanol, atunci va merge să joace in Romănia", scrie sursa citată. Pulido, 28 de ani, 1,87 m, 80 kg, este jucător liber de contract, după ce a decis să nu-şi prelungească acordul cu Getafe.

×
Subiecte în articol: sport herea