x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pacientul a fost oprit de la delegări

Pacientul a fost oprit de la delegări

de Mihai Igirosanu    |    21 Oct 2009   •   00:00
Pacientul a fost oprit de la delegări
Sursa foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor/Intact Images

După ce luni seară adoptase o poziţie destul de moale, preşedintele CCA, Vasile Avram, şi-a schimbat total atitudinea faţă de centralul Alexandru Tudor, care a arbitrat derby-ul Rapid - CFR Cluj (1-4), deşi era infestat cu varicelă. Tudor va fi oprit de la delegări.



Într-o conferinţă de presă susţinută ieri, preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat: "Alexandru Tudor a primit calificativ bine din partea observatorului Dan Petrescu şi slab şi foarte slab din partea supervizorului Dumitru Dragomir. În urma analizei Rapid - CFR Cluj, Alexandru Tudor a fost reţinut de la delegări, la fel şi asistentul Sebastian Gheorghe. Nu am reuşit să îl contactez pe Alexandru Tudor nici ieri şi nici astăzi, dar din ce am înţeles are varicelă. Nu am ştiut de problemele lui de sănătate şi sunt supărat că în loc să discute cu mine, preşedintele CCA, a discutat cu alte persoane şi nu m-a informat, deşi am discutat cu o zi sau două înainte de meci cu el. Este reţinut de la delegări pentru că are probleme de sănătate şi pentru greşelile pe care le-a comis în meciul de sâmbătă", a dezvăluit Avram.

REŢINUT PÂNĂ LA AVIZUL MEDICULUI
Avram a mai dezvăluit că "Tudor este reţinut de la delegări până vom afla exact starea lui de sănătate şi vom avea avizul medicului. Pentru că noi, acum, nu avem certitudinea că are varicelă şi dicutăm doar pe supoziţii". Luni seară, la GSPTV, Avram anunţa că nu se va lua nici o măsură împotriva lui Tudor. "Oricum, chiar dacă a avut varicelă, Tudor nu a lăsat să se vadă asta. Cred că se face prea mare tam-tam pe treaba asta. L-am văzut la meci, era foarte jovial şi zâmbea. Rareori mi-a fost dat să-l văd aşa pe Tudor, el e un tip mai serios. Deci, nu vom lua nici o măsură împotriva lui Tudor. Mai întâi trebuie să discut cu el, să văd şi eu dacă e într-adevăr bolnav pentru că nu am reuşit până acum să iau legătura cu el, l-am sunat de 10 ori, dar are telefonul închis".

Hizo: "Un om bolnav"
Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a lansat un atac fără precedent la adresa "centralului" Alexandru Tudor, luni seara la GSPTV. "Un om care e bolnav nu greşeşte din minutul 1 până în minutul 90 într-un singur sens. Încă de când a venit la stadion a încercat să facă tensiune. El crede că nu mai e nimeni ca Tudor în arbitraj. Nu e problema noastră că el a fost bolnav. Putea să stea acasă. Toată lumea ştie că are tulburări de comportament, nu înţeleg ce mai caută în arbitraj. Nu ştiu cum şi-a permis să-şi bată joc de echipa noastră! Se ducea la jucători şi le spunea să ridice mâna, altfel le dă cartonaş. După ce ridicau mâna le dădea cartonaş. Ne-am săturat de arbitrii români, ei să se ducă să arbitreze în divizia B", a acuzat Hizo.

×
Subiecte în articol: sport