x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii - Noul antrenor e Joaquim Teixeira

Pandurii - Noul antrenor e Joaquim Teixeira

de Jurnalul National    |    28 Dec 2007   •   00:00

Preşedintele clubului Pandurii Tărgu-Jiu, Marin Condescu (foto), a anunţat ieri că noul tehnician al echipei gorjene este portughezul Joaquim Teixeira, fost antrenor secund la FC Porto şi la echipa naţională a Portugaliei.

Preşedintele clubului Pandurii Tărgu-Jiu, Marin Condescu, a anunţat ieri că noul tehnician al echipei gorjene este portughezul Joaquim Teixeira, fost antrenor secund la FC Porto şi la echipa naţională a Portugaliei.

Teixeira va semna un contract pe doi ani şi jumătate şi va prelua echipa incepănd cu data de 7 ianuarie, cănd va avea loc reunirea lotului. Tehnicianul portughez va veni la Tărgu-Jiu cu propriul staff şi va avea ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare şi calificarea in finala Cupei Romăniei.

Â

11 PORTUGHEZI. Condescu a precizat că decizia numirii lui Teixeira la conducerea tehnică a fost luată şi pentru că in 2008 la Pandurii vor veni "unsprezece jucători din campionatul portughez, jucători activi din prima şi din a doua ligă". Ca urmare a numirii lui Teixeira, programul echipei a fost modificat. Astfel, s-a renunţat la cantonamentul din Antalya, programat in perioada 28-12 februarie 2008, urmănd ca pregătirea pentru a doua parte a sezonului 2007/2008 să se facă in perioada 10-30 ianuarie 2008 la Camp Maior, in Portugalia.

PALMARES. Joaquim Teixeira a fost secundul lui Antonio Oliveira la FC Porto, in perioada 1996-1998, şi la naţionala Portugaliei, in perioada 2000-2002. Din anul 2002, el a pregătit echipe din a doua ligă portugheză. El va fi al treilea antrenor al echipei Pandurii Tărgu-Jiu, după Eugen Neagoe şi Gabriel Zahiu. Acesta din urmă a stat pe banca grupării gorjene la un singur meci, cel din deplasare cu Oţelul, pierdut cu scorul de 1-3, in etapa a 19-a a Ligii 1.

×
Subiecte în articol: sport teixeira