x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii – Unirea Urziceni 0-0: Sorin Cârţu a pus tunurile pe Augustus Constantin

Pandurii – Unirea Urziceni 0-0: Sorin Cârţu a pus tunurile pe Augustus Constantin

de Dragos Stoica    |    26 Oct 2009   •   00:00
Pandurii – Unirea Urziceni 0-0: Sorin Cârţu a pus tunurile pe Augustus Constantin
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Tehnicianul gorjenilor consideră că echipa sa nu putea realiza mai mult în meciul cu campioana din cauza prestaţiei pe care a avut-o brigada de arbitri.



Mai greu la Târgu-Jiu decât la Glasgow. Cam aşa a fost ultima rundă pentru Unirea, care s-a văzut nevoită să se mulţumească doar cu un punct pe terenul celor de la Pandurii, la capătul unui meci în care fotbalul a fost zgârcit cu spectacolul, dar antrenorii au punctat la tactică.

Chiar dacă nu a impresionat prin faze, partida dintre Pandurii şi Unirea a avut ritm şi angajament, lucruri ce au mai schimbat perspectiva generală. Ambele echipe puteau înscrie la foarte puţinele ocazii ce au apărut, dar tabela s-a încăpăţânat să rămână imaculată. Totuşi, finalul a fost incandescent, dar asta datorită nervilor dezlănţuiţi ai lui Sorin Cârţu, care i-a arătat două mâini încătuşate lui Augustus Constantin, strigându-i: "Hoţule, să te duci după taică-tu".

"Vroiam să-i spun că se terminase timpul regulamentar", s-a eschivat Cârţu după meci, care apoi l-a acuzat pe "central". "Nu sunt mulţumit de rezultat, dar n-am putut, deoarece am jucat contra 14 oameni şi nu puteam să batem. Aş vrea şi eu arbitraje din astea când jucăm în deplasare", a mai adăugat Cârţu.

De partea cealaltă, preşedintele Unirii, Mihai Stoica, a declarat că nu s-a certat cu antrenorul gazdelor, după ce a avut un conflict verbal cu acesta în timpul partidei: "La Târgu-Jiu e destul de greu să învingi. Acum ne aşteaptă două meciuri foarte grele, mai întâi la Braşov, iar apoi acasă cu Craiova, care va veni cu cuţitul la os".

×