x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Patinaj: Andrei Lutai a ajuns în arestul din Lake Placid după ce a furat o maşină!

Patinaj: Andrei Lutai a ajuns în arestul din Lake Placid după ce a furat o maşină!

de Ovidiu Ciutescu    |    18 Noi 2009   •   00:00
Patinaj: Andrei Lutai a ajuns în arestul din Lake Placid după ce a furat o maşină!

Nervos că nu a reuşit o evoluţie bună la Marele Premiu al SUA la patinaj, competiţie disputată la Lake Placid, rusul Andrei Lutai a făcut un scandal de pomină şi a ajuns în arestul poliţiei, informează mignews.com.ua. Supărat că s-a clasat doar pe locul 10, Lutai s-a îmbătat, a început să îmbrâncească lumea în barul în care se afla, pentru ca apoi să fure o maşină şi să plece hai-hui prin oraş. Conform unor informaţii neconfirmate de poliţie, Lutai a opus rezistenţă în momentul arestării.



Valetin Piseev, preşedintele Federaţiei Ruse de Patinaj, a confirmat faptul că Lutai se află în arestul poliţei din Lake Placid. De altfel, scrie şi newsru.com, antrenorul Alexei Misin a rămas în SUA petru a încerca să îşi scoată sportivul din arest! Agenţia rusă Ves Sport notează, totuşi, că "sportivul nu s-a opus arestării. El va fi judecat pentru posesia ilegală a unui autovehicul, conducere ilegală a unui autovehicul şi conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului. El ar putea să fie eliberat contra unei cauţiuni de o sută de mii de dolari".

Brian Barrett, avocatul sportivului rus, şi-a exprimat speranţa că "circumstanţele în care s-au produs neplăcutele evenimete se vor lămuri repede. El este conştient că a greşit şi regretă acest incident". Lutai, arată un raport al poliţiei, "după ce a făcut scandal în bar, aflat sub influenţa alcoolului, a ieşit în stradă de unde a furat o maşină parcată pe trotuar şi care avea cheile lăsate de proprietar în contact". Pentru elevul lui Alexei Misin problemele au început încă dinaintea startului competiţiei. În timpul zborului şi-a pierdut bagajele, pe care le-a recuperat cu puţin timp înainte de a intra "pe gheaţă". "Afectat de întâmplare, în prima zi a competiţiei s-a clasat abia pe poziţia a şasea, pentru ca în final să termine pe locul zece". Un oficial al FRP susţine că "Lutai este aproape de finalul carierei, chiar dacă are 23 de ani. După acest incident cine îl va mai lua în vreo echipă care să ne reprezinte?", citează mignews.com.ua.


×
Subiecte în articol: sport