x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pavel Badea este noul presedinte

Pavel Badea este noul presedinte

26 Feb 2004   •   00:00

Pavel Badea a refuzat postul de antrenor principal al Universitatii, dar a acceptat oferta patronului Dinel Staicu de a prelua functia de presedinte executiv al clubului.

Dupa demiterea lui Nicolo Napoli din functia de antrenor, Pavel Badea parea ca si instalat in locul italianului. Ziua de ieri a fost insa una a surprizelor. La intalnirea in care patronul Dinel Staicu i-a propus vicepresedintelui Pavel Badea sa preia conducerea tehnica a Universitatii, "Badita" a refuzat postul, toate incercarile lui Staicu de a-l convinge fiind sortite esecului.

STRATEGIE. Vazand ca fostul jucator nu cedeaza, Staicu a adoptat alta tactica si i-a solicitat lui Badea sa accepte functia de presedinte, varianta cu care "Badita" a fost de acord. Motivul pentru care acesta a refuzat conducerea tehnica a echipei l-au reprezentat amenintarile suporterilor de marti seara, nemultumiti in continuare de plecarile lui Rada si Stancu la Rapid.

TRATATIVE.Refuzat de Badea, Staicu a pornit ieri in cautarea unui nou antrenor principal. Pe lista patronului Universitatii se gaseau Gheorghe Hagi, Cosmin Olaroiu, Marius Laatus, Ioan Ovidiu Sabau, aceasta nefiind ordinea prioritatilor lui Staicu. Aseara era asteptat in Banie sa soseasca Marius Lacatus, Hagi refuzand din start oferta Craiovei.

Pana la gasirea noului tehnician, patronul "Stiintei" a comentat demiterea lui Napoli. "Chiar daca Pavel Badea a refuzat postul de antrenor, nici nu ma gandesc sa-l readuc pe Napoli. As fi chiar cretin sa revin asupra deciziei. Nu-mi dau seama de ce am facut greseala de a-l aduce", a spus Staicu.

Adrian Mititelu si-a luat jucatorii De ieri, Biemme si Andrei Ionescu nu mai fac parte din lotul Universitatii, cei doi fiind proprietatea fostului presedinte Adrian Mititelu. Australianul Daniel McBreen a scapat de disponibilizare pentru ca el a fost achizitionat de Staicu. "L-am cumparat pe McBreen pentru ca avem nevoie de el. Biemme nu ma interesat, iar pe Andrei Ionescu nu a dorit sa mi-l dea. Totusi, dupa ce voi numi noul antrenor, voi discuta cu tatal lui Ionescu pentru a vedea ce facem. Nu vreau sa-l pierd, dar trebuie ca el sa se inteleaga cu Mititelu". Cei doi jucatori promisi de rapidistul Ioan Becali, Ziyati si Rangelovic, sunt asteptati saptamana viitoare la Craiova.( MARIO MORCOV )

"N-am dorit sa fiu considerat "sapator""

  • Jurnalul National: Badita, marti seara erai antrenor, iar acum ai ajuns presedinte. Ce s-a intamplat? Pavel Badea: Staicu a vrut ca eu sa antrenez, dar am refuzat.

  • De ce? Nu am dorit sa fiu considerat "sapator"! Nu am vrut ca oamenii sa zica ca l-am lucrat pe Nicolo Napoli.

  • Asta a fost singura cauza? Nu! Sunt un tip orgolios si a contat foarte mult debarcarea mea din iarna. A fost lipsa de fair-play ce mi s-a intamplat atunci. De ce ai acceptat sa fii presedinte? Am preluat functia de presedinte deoarece consider ca pot ajuta mai mult Universitatea din aceasta postura.

  • Care va fi prima actiune a presedintelui Badea? Sa numeasca un antrenor in cel mult 48 de ore. Timpul ne preseaza.
×
Subiecte în articol: sport presedinte staicu badea pavel badea