x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pavel Badea - "Eu voi demisiona"

Pavel Badea - "Eu voi demisiona"

17 Mar 2005   •   00:00

Indiferent de rezultatul meciului de maine, cu Farul, Pavel Badea ar putea fi demis, desi echipa are sanse de calificare in finala Cupei Romaniei.

VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

INVINS. Dupa meciul de maine de la Constanta, Pavel Badea ar putea sa "se predea"
Jurnalul National: Domnule Badea, cum a ajuns Universitatea in aceasta situatie?
Pavel Badea: Nici eu nu stiu ce sa mai cred. Jucatorii s-au pregatit exemplar, dar parca in teren sunt altii.

Vi s-a dat un ultimatum in legatura cu dubla confruntare cu Farul. Ati facut un prim pas gresit.
O infrangere cu 1-0 in Cupa nu e un capat de tara. Sunt sigur ca in retur, cu un stadion arhiplin, vom reusi sa ne calificam in finala.

Cum va fi confruntarea de maine, din campionat?
Eu am incredere in baieti si cred ca vom castiga. In caz contrar, imi voi da demisia, nu voi astepta sa ma dea domnul Staicu afara.

Ce parere aveti despre prestatia lui Vivi Rachita?
Nu stiu de ce nu v-a placut de Rachita. Eu sunt multumit de prestatia lui, a jucat foarte bine. Sa stiti ca eu intotdeauna imi apar jucatorii, nu ii acuz.

De ce nu mai joaca Moti?
Nu l-am mai bagat pentru ca in turul campionatului, in 5 meciuri din 7, "m-a facut". Puteti sa vizionati casetele meciurilor.

In cazul unui rezultat negativ, cine credeti ca va va lua locul? Nu stiu cine va veni, dar eu am sabia deasupra capului.

Stiti ce s-a intamplat pe 16 martie, acum 22 de ani?
Bineinteles ca stiu. Universitatea Craiova a eliminat-o pe Kaiserslautern si s-a calificat, in premiera pentru o echipa romaneasca, in semifinalele Cupei UEFA.

Nu va incearca un sentiment de regret vizavi de ce se intampla acum cu echipa?
Nici eu nu stiu ce sa mai zic. Am fost pe rand jucator, presedinte si antrenor la aceasta echipa. Daca stiam ce greu va fi, n-as mai fi pornit pe acest drum. Am facut totul din suflet.

Ce trebuie facut pentru redresarea situatiei?
Avem nevoie de rabdare si sustinere din partea suporterilor, iar echipa sa fie mult mai unita.

PANDURU
Chiar daca patronul Stiintei, Dinel Staicu, a spus ca ii va da credit lui Pavel Badea pana dupa terminarea meciului din campionat cu Farul, surse din interiorul clubului oltean au dezvaluit ca, indiferent de rezultatul acestui meci, "Badita" va fi inlocuit cu Basarab Panduru. Acesta va semna un contract valabil pana in vara, avand drept scop salvarea Universitatii de la retrogradare. In cazul in care obiectivul va fi realizat, Panduru va avea drept de optiune pentru semnarea unui nou contract. Fostul jucator al Stelei, care va implini in vara 35 de ani, a debutat ca antrenor la "Poli" AEK Timisoara, in sezonul 2002-2003. Vara trecuta, el ajunsese la o intelegere cu fostul presedinte al Otelului, Nicolai Boghici, privind preluarea echipei de la Dunare. Schimbarea conducerii l-a determinat pe acesta sa renunte dupa numai cateva zile, fara sa conduca vreun antrenament.
×
Subiecte în articol: sport pavel badea