x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pedepsiti prea aspru

Pedepsiti prea aspru

21 Oct 2004   •   00:00

Dinamo Kiev, echipa romanilor Ghioane si Cernat, a pierdut marti seara la limita meciul cu "galactica" Real Madrid. Cu putin noroc, ucrainenii ar fi putut obtine insa un rezultat mai bun, echipa spaniola fiind in continuare departe de forma maxima.

DELIA GOMOESCU

"GENEROS". Ghioane (stanga) l-a "ajutat" pe Owen sa inscrie primul sau gol la Real Madrid
Dinamo Kiev venea pe "Santiago Bernabeu" din postura de lider al grupei B. Chiar si asa, favorita indiscutabila ramanea Real Madrid, desi echipa spaniola se confrunta cu reale probleme si in Primera Division. In cele din urma, "galacticii" au invins, cu toate ca in multe momente ale jocului ucrainenii au lasat impresia ca pot pleca acasa macar cu un punct.

PLUS SI MINUS. Menajat in meciul de cupa de sambata, Tiberiu Ghioane a fost titular marti in echipa lui Josef Szabo. In ansamblu romanul nu a facut un meci rau, insa a iesit in evidenta in doua situatii opuse. Mai intai a gresit la unicul gol al meciului, cand Ronaldo a trecut val-vartej pe langa el si i-a pasat decisiv lui Owen, care a marcat astfel primul gol pentru Real Madrid. Apoi a ratat o mare ocazie in partea a doua a jocului, nereusind sa trimita balonul in plasa, desi Casillas era batut. In minutul 64 a intrat pe teren si Florin Cernat, insa "Diamantul", eroul meciului cu Leverkusen din etapa precedenta, nu a izbutit sa faca prea multe.

ATAC LA FENOMEN. Din partida de pe "Bernabeu" nu au lipsit momentele hazlii. Hazlii pentru toata lumea, mai putin pentru Ronaldo. Pentru ca brazilianul a fost lovit in doua randuri intr-un loc sensibil de baloane sutate cu sete de ucraineni. Primul care a "atentat" la lucrul cel mai de pret al "Fenomenului" a fost chiar Ghioane, ca razbunare probabil pentru cele intamplate la golul madrilenilor. In schimb, a fost o seara fericita pentru Raul, capitanul ibericilor bifand marti meciul cu numarul 500 la Real Madrid. El a evoluat de-a lungul carierei numai la formatia din capitala Spaniei. De asemenea, Raul este golgeterul all-time al Ligii Campionilor, cu 47 de reusite.

REZULTATELE DE MARTI

Grupa A
  • AS Monaco - Olympiakos Pireu 2-1
    Saviola ’3, Chevanton ’10 / Okkas ’60
  • Liverpool - Deportivo La Coruna 0-0
  • Clasament: 1. AS Monaco 6 p; 2. Olympiakos 4 p; 3. Liverpool 4 p; 4. La Coruna 2 p.

    Grupa B
  • Real Madrid - Dinamo Kiev 1-0
    Owen ’35
  • Bayer Leverkusen - AS Roma 3-1
    Roque Junior ’48, Krzynowek ’59, Franca ’90+4 / Berbatov ’26 - autogol
  • Clasament: 1. Leverkusen 6 p; 2. Dinamo Kiev 6 p; 3. Real Madrid 6 p; 4. AS Roma 0 p.

    Grupa C
  • Juventus - Bayern München 1-0
    Nedved ’75
  • Ajax Amsterdam - Maccabi Tel-Aviv 3-0
    Sonck ’4, De Jong ’21, Van der Vaart ’33
  • Clasament: 1. Juventus 9 p; 2. Bayern 6 p; 3. Ajax 3 p; 4. Maccabi 0 p.

    Grupa D
  • Fenerbahce - Olympique Lyon 1-3
    Nobre ’68 / Juninho ’55, Cris ’66, Frau ’87
  • Sparta Praga - Manchester United 0-0
  • Clasament: 1. Lyon 7 p; 2. Manchester United 5 p; 3. Fenerbahce 3 p; 4. Sparta 1 p.

    AJAX, DEZLANTUITA

    Pe "Amsterdam Arena", Ajax a facut spectacol in meciul cu Maccabi Tel Aviv. Cu Lobont si Mitea pe gazon din primul minut, "lancierii" au invins cu 3-0. Portarul roman a fost integralist, iar Mitea a iesit in minutul 60. Ajax ar fi putut invinge si mai clar, daca Sneijder nu ar fi ratat un penalty in minutul 88. Totusi, Ajax are probleme, directorul tehnic Louis van Gaal demisionand dupa conflictul cu antrenorul Ronald Koeman.
  • ×
    Subiecte în articol: sport real madrid