x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pentru VFB Stuttgart, Unirea Urziceni exprimă o idee comică!

Pentru VFB Stuttgart, Unirea Urziceni exprimă o idee comică!

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Noi 2009   •   00:00

Horst Heldt, managerul sportiv al VfB Stuttgart, spune că Unirea Urziceni, cu care se luptă pentru calificarea în primăvara UEFA Champions League, este un adversar cu nume comic. Totuşi, Heldt, remarcă faptul că băieţii lui Petrescu sunt şi un adversarul de temut, notează focus.de.



"Este liniştitor faptul că ne-am asigurat calificarea într-o cupă europeană pentru primăvară, ceea ce este un succes. Dar acum vrem să profităm de şansa pe care o avem să continuăm în Liga Campionilor. Trebuie să câştigăm meciul cu Unirea Urziceni, despre care a înţeles toată lumea deja că este un adversar puternic, nu doar o echipă cu un nume comic. Însă noi am arătat la Glasgow că putem învinge", a declarat Heldt, citatd e Mediafax.

Antrenorul formaţiei în lotul căreia se află şi atacantul român Ciprian Marica, Markus Babbel, a declarat că, după victoria obţinută marţi, la Glasgow (scor 2-0), formaţia sa are avantajul de a-şi hotărî singură calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor pe teren propriu. "Vom avea meciul decisiv pe teren propriu şi asta ne bucură", a comentat Babbel, conform publicaţiei Kicker.

În ultima etapă a grupei G, care va avea loc în 9 decembrie, se vor juca meciurile VfB Stuttgart - Unirea Urziceni şi FC Sevilla - Glasgow Rangers. Înaintea acestei runde, clasamentul se prezintă astfel: 1. FC Sevilla 10 puncte, 2. Unirea Urziceni 8 puncte, 3. VfB Stuttgart 6 puncte, 4. Glasgow Rangers 2 puncte.

×
Subiecte în articol: sport