x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petrecere / Revelion romano-bulgar

Petrecere / Revelion romano-bulgar

de Madalina Corbeanu    |    03 Ian 2007   •   00:00
Petrecere / Revelion romano-bulgar

Un fotbalist roman, Eugen Trica, si unul bulgar, Ivaylo Petrov, au sarbatorit impreuna Revelionul integrarii celor doua tari in Uniunea Europeana.

Jucatorul lui TSKA Sofia Eugen Trica l-a invitat pe colegul sau Ivaylo Petrov sa vada cum se sarbatoreste un Revelion romanesc. Goalkeeper-ul bulgar, care a venit insotit de iubita sa, s-a aratat incantat de multimea preparatelor specifice Sarbatorilor, in special de sarmalele cu mamaliga. Petrov a fost impresionat si de atmosfera creata pe strazi si in centrul Bucurestiului, de muzica de peterecere si de exuberanta roma-ni-lor. "Si bulgarii sunt petrecareti, dar parca nu se manifesta la fel de zgomotos", a spus Ivo, care a devenit un fan al salatei de beuf dupa ce a mancat din aceasta pentru prima data in noaptea trecerii dintre ani.

PRIETENIE. Focurile de artificii au fost si ele un punct de atractie a serii. "Anul acesta, arsenalul a fost destul de slab, dar o sa ne revansam", a spus razand Eugen Trica. Cei doi se vor revedea peste doua zile, cand TSKA Sofia incepe pregatirea de iarna. "Trica nu numai ca e un jucator bun, dar e si un prieten excelent. Nici nu zici ca nu e bulgar de-al nostru, atat de bine s-a acomodat", a spus Ivaylo Petrov, decis sa revina in Romania cat de curand.

×
Subiecte în articol: sport