x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piteştiul şi-a tras echipă de prima ligă: pe FCSB

Piteştiul şi-a tras echipă de prima ligă: pe FCSB

de Theodora Şutiu    |    13 Dec 2018   •   18:50
Piteştiul şi-a tras echipă de prima ligă: pe FCSB

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică (38 de ani), a fost foarte încântat de atmosfera pe care au făcut-o cei 4.000 de suporteri pe stadionul de la Piteşti, în meciul cu Viitorul, şi nu exclude varianta disputării derby-ul cu CFR Cluj de sâmbătă, 22 decembrie, pe acelaşi stadion, dacă Arena Naţională va fi indisponibilă.

”Nu știu unde vom juca, dar, aici, la Pitești, am fost primiți foarte bine, a venit și lume multă la meci, chiar dacă a fost foarte frig. Oamenii au venit, ne-au încurajat, mă bucur că le-am oferit o satisfacție în acest meci. Dacă vom juca aici și meciul cu CFR, suporterii vor veni în număr și mai mare. Mă bucur că mi-au strigat numele. Unii chiar mi-au spus să rămân acasă”, a spus Nicolae Dică, la Digi Sport.

Miză mai mare pentru stelişti

Până la derby-ul cu lidera campionatului, FCSB va întâlni duminică, în deplasare, FC Botoşani, ocupanta locului nouă din clasament. Ultima partidă dintre cele două echipe, disputată în septembrie, s-a terminat la egalitate, 1-1.

Dică a recunoscut că FCSB trece printr-o perioadă grea de după eșecul usturător cu Sepsi, scor 4-2, dar a fost impresionat de faptul că jucătorii au înțeles ce trebuie să facă pe teren. ”Pentru mine a trecut greu meciul cu Sepsi. Dar pe băieţi i-am văzut montaţi în ultimele zile, la antrenament. Am încercat să le dau un moral bun şi mi-a reuşit”, a mai spus Dică.

Cel mai greu parcurs

De departe, echipa cu cel mai greu program e chiar cea care e acum pe locul 1. CFR are de jucat ambele meciuri în deplasare, cu locurile 2 şi 4. Mai întâi se va deplasa la Ovidiu, pentru a întâlni Viitorul, formaţie ce a câştigat în Gruia, în tur, scor 2-1, apoi cu FCSB, fie la Piteşti, fie pe Arena Naţională.

A trecut o lună de la ultimul meci disputat pe Arena Naţională, Dinamo-FCSB 1-1. În ultimele săptămâni, suprafaţa pare s-a refăcut suficient de bine, ca să poată organiza un meci în condiţii decente.

 

×