x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poiana Braşov / Sezonul de schi s-a deschis oficial

Poiana Braşov / Sezonul de schi s-a deschis oficial

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Dec 2008   •   00:00
Poiana Braşov / Sezonul de schi s-a deschis oficial

Câteva mii de turişti s-au adunat, duminică seară, pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, unde a avut loc deschiderea oficială a sezonului de iarnă. Evenimentul s-a produs cu câteva zile mai devreme decât se anunţase iniţial, totodată fiind inaugurat şi un centru de informaţii despre oferta turistică din Poiană, informează Mediafax.



Deşi stratul de zăpadă a fost destul de subţire şi bătea vântul puternic, acest lucru nu i-a împiedicat pe iubitorii sporturilor de iarnă să ia cu asalt pârtiile, cu schiurile, cu săniile sau cu pungile de plastic. În Poiana Braşov se poate schia pe pârtiile Sulinar şi Teleferic. Un drum dus-întors cu telecabina costă 25 de lei, iar schiorii plătesc pentru o urcare 15 lei.

De asemenea, cu ocazia deschiderii sezonului de iarnă, în Poiana Braşov a fost inaugurat Centrul de Informaţii pentru Turişti, în prezenţa secretarului în Ministerul Turismului Lucia Morariu, a autorităţilor locale şi judeţene, a preşedintelui Asociaţiei Turism Poiana Braşov, Lucian Barna, şi a reprezentanţilor patronatului din Poiana Braşov. Turiştii care ajung în Poiana Braşov pot afla de la noul centru informaţii despre locurile de cazare din staţiune, preţuri, starea pârtiilor, locurile de unde pot închiria schiuri, patine, săniuţe sau ATV-uri, precum şi informaţii despre diverse concursuri sau spectacole ce au loc în Poiană. Centrul, care este situat în staţia de autobuz din Poiană, va funcţiona zilnic, între orele 9.00 şi 17.00.

×
Subiecte în articol: sport brasov poiana braşov poiana