x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Porumboiu s-a intors

Porumboiu s-a intors

14 Apr 2004   •   00:00

Dupa ce a anuntat ca-si retrage sprijinul financiar oferit lui FC Vaslui, in urma infrangerii din prima etapa a returului, cu „Poli" Iasi, scor 1-2, anulandu-si sansele de promovare, Adrian Porumboiu a revenit la sentimente mai bune fata de formatia vasluiana.

SPOVEDANIE. Saptamana trecuta, Porumboiu a asistat la unul dintre antrenamentele conduse de Adrian Matei, la sfarsitul caruia a discutat cu fiecare jucator in parte. Fostul arbitru international a acceptat chiar ca a gresit fata de unii componenti ai formatiei vasluiene, motivand acest lucru prin faptul ca de multe ori il ia gura pe dinainte.

AJUTOR. Reintoarcerea lui Porumboiu s-a simtit imediat si in buzunarele jucatorilor, care au primit din partea omului de afaceri cate 100 de dolari. „Stiam ca nea Adi nu are cum sa-si uite «copiii». Daca nu picau banii aia de la el nu stiu cum treceam de Paste", a declarat unul dintre jucatorii formatiei vasluiene. Se pare ca la finalul sezonului fotbalistii urmeaza sa mai fie recompensati pentru indeplinirea obiectivului stabilit asta-vara, si anume evitarea retrogradarii.

Sorin Anghel


Costel Ilie a fost reprimit

Adrian Porumboiu a inceput sa discute despre prelungirea angajamentelor cu fotbalistii carora le expira contractele in vara, dorind ca la anul echipa sa sa atace promovarea. El a revenit la sentimente mai bune si fata de Costel Ilie, care fusese exclus din lot in urma cu doua saptamani. „Ma voi prezenta la antrenamente, dar vreau sa am o discutie cu Porumboiu pentru ca nu vreau sa ma trezesc peste o saptamana din nou exclus din lot. Oricum, pentru ceea ce mi s-a intamplat la Vaslui, Porumboiu nu poarta nici o vina", a declarat Costel Ilie.

×
Subiecte în articol: sport porumboiu