x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Proces - Mutu, obligat sa vina la interogatoriu

Proces - Mutu, obligat sa vina la interogatoriu

de Madalina Corbeanu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Proces - Mutu, obligat sa vina la interogatoriu

Judecatorii au amanat procesele prin care fotbalistul cere incredin-tarea copilului sau cu Alexandra, Mario, si reducerea pensiei alimen-tare de 2.500 de euro. La urmatorul termen, Mutu e obligat sa fie prezent.

La 1 martie, instanta va decide cu cine va ramane fiul Alexandrei Dinu si al "Briliantului". Intrucat Adrian Mutu nu a fost prezent la tribunal, avocatul sau aducand o invoire din partea clubului, instanta a hotarat amanarea celor doua actiuni deschise de fotbalist impotriva fostei sale sotii.

Dis-de-dimineata, Alexandra insotita de mama sa si de avocatul Alice Draghici si aparatorul lui Mutu, Florin Gatejan, au fost primii "clienti" ai instantei Judecatoriei Sectorului 2. Judecatorii au amanat cele doua procese, unul prin care fotbalistul cere incredintarea copilului sau cu Alexandra, Mario, iar celalalt prin care cere reducerea pensiei alimentare de 2.500 de euro pe care a fost obligat sa o plateasca dupa divort.

Hotarari. De asemenea, instanta a decis ca la termenul urmator, stabilit la 1 martie, Adi Mutu sa fie obligat sa vina in tara pentru interogatoriu. Tot atunci vor fi audiati si cei doi martori in proces, respectiv mamele celor doi, Liliana Dinu si Rodica Mutu, care vor vorbi despre conditiile in care este si poate fi crescut Mario.

Totodata, judecatorii au dispus transmiterea unei adrese catre clubul italian Fiorentina, unde activeaza fotbalistul, pentru a-i remite un document privind veniturile anuale ale acestuia. "Adrian nu vrea scandal, vrea sa se termine totul cat mai repede. Eu am mers de la inceput pe calea reconcilierii, mai ales ca este un copil la mijloc, iar eu i-am impacat si dupa divort. Nu pot sa spun procentual care dintre cei doi are sanse la incredintarea copilului, doar instanta va hotari acest lucru. Insa legea i-l poate incredinta pe baietel lui Adrian, care are acum o familie noua, motiv pentru care a si cerut micsorarea pensiei alimentare", a declarat Florin Gatejan, avocatul lui Mutu.
Sentimente
"Abia astept sa se termine totul curand. Ca si la divort, si acum este la fel de neplacut pentru mine sa vin la tribunal. Nu cred ca exista o instanta in lume care sa ia un copil de langa mama lui buna, care il adora, si sa il incredinteze unei mame vitrege"
  • Alexandra Dinu
  • Tupeu
    Aparatorul Alexandrei, avocatul Alice Draghici, s-a aratat extrem de nedumerita vizavi de absenta lui Adrian de la proces: "Mutu nu vrea sa vina la aceste procese si pot sa pun pariu ca nici la 1 martie nu va veni. Daca isi doreste copilul cu atata ardoare, de ce nu vine sa ne judecam? Nu este posibil sa-ti folosesti propriul copil doar pentru reclama. L-a vazut de doua ori in doi ani si se lauda prin ziare cu fotografiile. Este inadmisibil! Mai mult, nu exista nici un motiv pentru care Mario sa fie luat de langa Alexandra, unde are iubire si un camin cald".

    ×
    Subiecte în articol: sport mutu