x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Procesul de corupţie intentat lui Mitică Dragomir şi Gino Iorgulescu se judecă joi

Procesul de corupţie intentat lui Mitică Dragomir şi Gino Iorgulescu se judecă joi

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Noi 2008   •   00:00
Procesul de corupţie intentat lui Mitică Dragomir şi Gino Iorgulescu se judecă joi

Procurorii DNA îl acuză pe Dumitru Dragomir că a primit de la Gino Iorgulescu un teren în suprafaţă de 351,79 mp, în Bucureşti, în valoare de aproximativ 32.000 dolari, pentru ca, în schimb, să accepte achiziţia de către LPF a unui teren în suprafaţă de 1.497,21 mp (amplasat în aceeaşi zonă) şi a unei construcţii nefinalizate, în suprafaţă de 279,72 mp, şi ridicată fără autorizaţie pe terenul respectiv.



Judecătorii ÎCCJ au amânat, pe 8 octombrie, procesul în care Dumitru Dragomir şi Gino Iorgulescu sunt judecaţi pentru fapte de corupţie, deoarece avocatul lui Dragomir a cerut amânarea procesului,informează Agerpres. Avocatul şefului LPF  a cerut amânarea pe motiv că preşedintele LPF nu poate fi prezent la termenul respectiv întrucât participă la un congres internaţional al preşedinţilor de ligi profesioniste de fotbal.  Dosarul a ajuns la ÎCCJ la începutul lunii mai, după ce procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Dumitru Dragomir pentru luare de mită, alături de fostul preşedinte al FC Naţional Gino Iorgulescu, un fost angajat al LPF - Florin Bogdan Bădiţă - şi Bogdan Dumitru Dragomir, fiul lui Dumitru Dragomir.


DNA i-a trimis în judecată pe Gino Iorgulescu pentru dare de mită, spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, şi pe Florin Bogdan Bădiţă, fostul şofer personal al lui Dumitru Dragomir, pentru complicitate la luare de mită, spălare de bani, participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual şi uz de fals. Bădiţă a fost angajatul LPF până în februarie 2004, iar de atunci este administrator al SC “Bodu” SRL Bucureşti. În acelaşi caz a fost trimis în judecată Bogdan Dumitru Dragomir, asociat unic al SC “Bodu” SRL Bucureşti, pentru spălare de bani şi participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

×