x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pulido, incă o lovitură

Pulido, incă o lovitură

de Mihai Igirosanu    |    11 Iul 2007   •   00:00
Pulido, incă o lovitură
Sursa foto: BRU GARCIA/

Stoperul spaniol Ruben Pulido, ultima oară la Getafe, a ajuns la un acord cu Steaua şi urmează să semneze astăzi sau măine la Madrid.

Curtat intens atăt de finalista Cupei UEFA, Espanyol Barcelona, dar şi de Deportivo La Coruna, fundaşul Pulido a recunoscut ieri că a ales Steaua şi datorită posibilităţii de a evolua in grupele Ligii Campionilor.

Steaua - Spaniolul de la Getafe va semna cu roş-albaştrii la Madrid

Stoperul spaniol Ruben Pulido, ultima oară la Getafe, a ajuns la un acord cu Steaua şi urmează să semneze astăzi sau măine la Madrid.

Curtat intens atăt de finalista Cupei UEFA, Espanyol Barcelona, dar şi de Deportivo La Coruna, fundaşul Pulido a recunoscut ieri că a ales Steaua şi datorită posibilităţii de a evolua in grupele Ligii Campionilor. Acesta ar fi al doilea transfer important al Stelei, după cel al polonezului Pawel Golanski.

REACŢIE. "Intr-adevăr, am avut oferte de la Deportivo şi de la Espanyol, dar pot spune că deja am luat o decizie: am ales să vin la Steaua. Momentan nu pot spune că transferul e ca şi rezolvat. Aştept ca oficialii Stelei să vină la Madrid şi voi semna aici contractul, după care voi pleca in cantonamentul din Olanda." Fotbalistul iberic a dezvăluit şi motivele hotărării sale: "Sper să fie căt mai bine in Romănia. Vreau să ajung cu Steaua in Liga Campionilor şi să-i mulţumesc pe fani. Sunt convins că nu am făcut o greşeală alegănd Steaua. Imi doresc foarte mult să nu mă accidentez". Conform cotidianului madrilen AS, Pulido urmează să incaseze un milion de euro ca primă de instalare la Steaua. Jucătorul care a evoluat in ultima ediţie a Cupei Regelui Spaniei pentru Getafe are 29 de ani şi este inalt de 1.87 metri.

8.386.000 de euro căştig din Liga Campionilor

Conform unui comunicat dat publicităţii de forul european UEFA, Steaua a incasat suma de 8.386.000 de euro in urma participării in Grupa E a Ligii Campionilor, in sezonul 2006-2007, unde a obţinut cinci puncte din intălnirile cu Olympique Lyon, Real Madrid şi Dinamo Kiev. Roş-albaştrii au primit trei milioane de euro in urma calificării in grupe, 2,4 milioane in urma celor şase partide disputate, 1,2 milioane pentru cele cinci puncte obţinute şi incă o primă de 1,8 milioane de euro. Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că formaţia sa a căştigat o sumă totală de aproape 12 milioane de euro in urma participării in Liga Campionilor, a vănzării biletelor, a produselor promoţionale şi a drepturilor tv.

×
Subiecte în articol: sport steaua