x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Punct şi de la capăt

Punct şi de la capăt

de Marius Mihalcea    |    11 Mar 2008   •   00:00
Punct şi de la capăt

După înfrângerea suferită pe teren propriu duminică seară, scor 0-1, în faţa Politehnicii Timişoara, giuleştenii au admis la unison că nu mai au şanse la titlu şi că de-acum vor lupta pentru locul doi.



RAPID - Contestat de fani, Rednic este apărat de Copos şi de jucători



După înfrângerea suferită pe teren propriu duminică seară, scor 0-1, în faţa Politehnicii Timişoara, giuleştenii au admis la unison că nu mai au şanse la titlu şi că de-acum vor lupta pentru locul doi.

Pacea relativă instaurată în tabăra feroviarilor după succesul de la Galaţi a fost spulberată de ultima “ispravă” a trupei lui Mircea Rednic, care s-a înclinat iarăşi pe teren propriu, după eşecul înregistrat în prima rundă a minireturului în faţa Universităţii Cluj.



AVOCAŢI. “Demisia, demisia!”, i-a scandat tot stadionul lui Mircea Rednic în ultimele minute ale meciului. “Nu-mi este uşor să rezist, dar cât timp mai am şanse să-mi îndeplinesc obiectivul, nu voi pleca. Am încredere în jucători şi sunt sigur că vom câştiga următoarele două jocuri”, a fost răspunsul “Puriului”. Principalul acţionar al grupării de lângă Podul Grant, George Copos, a sărit în apărarea antrenorului: “De ce să ceară suporterii demisia lui Rednic? Ce vină are el că am ratat ocaziile mari de gol pe care le-am avut? Rednic nu va pleca sigur până la finalul campionatului”. În războiul dintre Rednic şi suporteri, Daniel Pancu, unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai “alb-vişiniilor”, este tot de partea tehnicianului: “Mă înţeleg foarte bine cu el şi sper să continuăm împreună. Nu e adevărat că există tensiuni în vestiar din cauza lui Rednic”.



RESEMNARE. Altfel, giuleştenii cred că Rapid a ieşit definitiv din cursa pentru titlu. “Gata, acum s-a terminat! Nu ne-a mai rămas decât să ne batem pentru locul doi”, a spus Dani Coman. “E greu să recuperăm diferenţa de opt puncte care ne separă de CFR în acest moment, de aceea trebuie să ne concentrăm pentru locul secund”, a declarat căpitanul Vasile Maftei. “S-a dus locul întâi pentru Rapid! Ne vom bate pentru locul doi cu Steaua, Dinamo şi, binenţeles, Poli Timişoara”, a conchis Copos.



Condiţie


Fathi Taher a spus luni seară, într-o intervenţie telefonice pe care a avut-o în cadrul emisiunii “Fanatik”, de la Telesport, că nu va accepta să investească la Rapid decât în anumite condiţii. “Dacă voi cumpăra Rapidul, vreau să fiu acţionar majoritar. Altfel nu mă interesează! Sponsorizarea de 200.000 de euro pe sezon e altă treabă, nu are nici o importanţă”, a spus omul de afaceri cu triplă cetăţenile, greacă, iordaniană şi română, care nu a fost la meciul cu Poli nefiind invitat de Copos.



SPERANŢĂ

“Am luat doar trei puncte din nouă, e un început dezastruos pentru noi, dar sper să se întoarcă roata cât mai repede. Am mai trăit momente grele în Giuleşti şi înainte, nu e ciudat să fim huiduiţi”

Daniel Pancu

×
Subiecte în articol: sport rednic