x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid – Pandurii 2-0 /Finală între prieteni

Rapid – Pandurii 2-0 /Finală între prieteni

de Daniel Stan    |    20 Apr 2007   •   00:00
Rapid – Pandurii 2-0 /Finală între prieteni

Giuleştenii şi timişorenii vor disputa finala Cupei României după ce în semifinale s-au susţinut reciproc în disputele cu Pandurii, respectiv Steaua.

Miercuri, Poli şi Rapid s-au iubit la infinit în partida bănăţenilor cu Steaua, din Giuleşti, scor 1-0. Aseară s-au iubit din nou, la disputa "vişiniilor" împotriva revelaţiei Pandurii Tg. Jiu, disputată pe Bega. Tot la Timişoara se va juca şi finala, însă atunci fraţii nu se vor mai cunoaşte, cel puţin pentru două ore, plus eventualele prelungiri şi penaly-uri. Până atunci însă, Zicu a inventat un număr personal şi a marcat repede pentru 1-0 (’10), după care rapidiştii nu au mai dorit să forţeze, mai ales că duminică vine derby-ul cu Dinamo. De partea cealaltă, gorjenii nu au lăsat impresia că poate produce surpriza, nereuşind să pună în pericol poarta lui Edel. "Pentru noi oricum este o mare performanţă faptul că am ajuns până în semifinale", spunea preşedintele Pandurilor, Marin Condescu. În partea secundă, Rapid a mai punctat o dată, prin Viorel Moldovan (’79), iar trupa lui Răzvan Lucescu ajunge în ultimul act fără a primi gol.

ACUZE
"Nu mi s-a părut normală maniera de arbitraj. În prima repriză nu a fost henţ la Orac, într-o fază în care puteam marca. Nu a văzut tuşierul de la câţiva metri, dar a văzut Augustus Constantin de la mijlocul terenului. Mi s-a mai părut şi penalty la Ilie Iordache. Oricum, noi am realizat o mare performanţă"
Marin Condescu
preşedinte Pandurii

FĂRĂ GHENCEA
În situaţia în care Rapid va obţine dreptul de a participa în preliminariile Ligii Campionilor, George Copos exclude varianta de a se juca pe arena rivalilor de la Steaua. "Nu vom juca niciodată pe Ghencea, ci doar în Giuleşti. Dacă voi obţine concesionarea stadionului, îl voi moderniza în 45 de zile şi va fi apt pentru Liga Campionilor", a declarat finanţatorul giuleştenilor. Momentan, singura arenă din ţară care corespunde standardelor UEFA este cea din Ghencea.

×
Subiecte în articol: sport