x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid / De-a alba-neagra

Rapid / De-a alba-neagra

de Madalina Corbeanu    |    24 Iun 2006   •   00:00
Rapid / De-a alba-neagra

Dupa o perioada de incertitudine, ieri dupa-amiaza, Razvan Lucescu a anuntat oficial ca ramane la Rapid.

Numele lui Razvan Lucescu a devenit deja laitmotivul ultimelor zile. Amanarea prelungita a deciziei in privinta destinatiei pe care o va lua i-a adus tanarului antrenor o bila neagra. "Intr-o lume de profesionisti, este greu sa te impui atata timp cat te lasi condus de sentimente. Daca nu vine cu inima deschisa la Timisoara, mai bine sa ramana in Giulesti", au izbucnit fanii lui Poli.

ALEGERE. Ieri, Razvan Lucescu a anuntat ca a ales sa continue in Giulesti. "Am avut de ales intre oferta domnului Iancu si jucatorii Rapidului. Am stat departe de casa si de presa pentru ca nimeni sa nu ma influenteze si sa iau cea mai buna decizie. Pana la urma am ales din punct de vedere sentimental, adica Rapidul. M-am intalnit cu mai multi actionari ai clubului, iar cand acestia mi-au spus ce vor sa faca la echipa, am ezitat putin. M-am intalnit apoi cu jucatorii. Stiam ca tin foarte mult la mine, dar nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea lor. Mi-au adus aminte de toate momentele prin care am trecut impreuna si datorita lor am decis sa raman la Rapid. Mi-am adus aminte ca suntem o familie. Au contat foarte mult si mesajele primite din partea suporterilor."

SCUZE
"Imi pare rau ca luni, atunci cand am revenit in tara, i-am promis domnului Marian Iancu ca voi merge la Timisoara. Imi asum toata raspunderea si imi pare foarte rau ca nu-mi respect cuvantul dat presedintelui clubului Poli Timisoara, care s-a comportat extraordinar cu mine" - Razvan Lucescu

IANCU E SUPARAT
Conform spuselor presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, contractul lui Razvan Lucescu cu Rapid a fost inregistrat la Liga in urma cu doua zile: "Lui Razvan ii va fi foarte greu sa plece la Poli, pentru ca el este antrenorul Rapidului inca un an". Insa Poli este pregatita si pentru acest lucru. "Daca cei de la Rapid s-ar cobori atat de mult incat sa se prevaleze de contractul vechi, noi i-am pregatit lui Razvan postul de manager general. Vorbim despre un om cu o educatie deosebita, care stie ce inseamna o promisiune. Sunt momente in viata in care asemenea decizii, ca om, te califica sau te descalifica", a marturisit Marian Iancu.
×
Subiecte în articol: sport razvan