x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Dică a vrut să plece!

Rapid - Dică a vrut să plece!

de Marius Mihalcea    |    23 Oct 2007   •   00:00
Rapid  -  Dică a vrut să plece!

Foarte afectat după ce Marius Constantin i-a aplicat un cap in figură la finalul meciului de la Iaşi, Emil Dică a fost pe punctul de a părăsi gruparea de sub Podul Grant.

Foarte afectat după ce Marius Constantin i-a aplicat un cap in figură la finalul meciului de la Iaşi, Emil Dică a fost pe punctul de a părăsi gruparea de sub Podul Grant.

Mijlocaşul a fost totuşi intors din drum de Mircea Rednic, care a pus incidentul pe seama dorinţei foarte mari de victorie a jucătorilor săi. "Emil a venit la mine foarte supărat, avea sănge pe faţă, şi mi-a spus că nu ştie dacă mai continuă la Rapid. L-am impăcat, dar pot să spun că atăta ambiţie ca la jucătorii Rapidului nu am văzut nicăieri", a declarat antrenorul giuleştenilor.

INTERVENŢIE. Rednic consideră că Marius Constantin nu are nici o scuză pentru gestul său, oricăt de gravă ar fi fost eroarea lui Dică: "Mi-a zis că l-a lovit pe Dică din greşeală, că s-a indreptat spre el, iar Emil a făcut şi el un pas in faţă. Voi lua cu siguranţă măsuri, pentru că gestul lui Marius Constantin este de neiertat". Pentru corecţia fizică pe care i-a aplicat-o coechipierului său, Marius Constantin va fi amendat, potrivit ROI, cu 2.500 de euro. Pe de altă parte, tehnicianul a recunoscut faptul că nu i-a picat nici lui bine eroarea lui Dică din acel moment al jocului: "Eu chiar eram supărat pe Dică pentru că pasase greşit, dar nu credeam că se poate intămpla aşa ceva, să-l lovească Marius Constantin cu capul". In acest timp, chiar dacă nu a fost in tribună la meciul cu Poli Iaşi, principalul finanţator al "alb-vişiniilor", George Copos, a negat incidentul: "Nu cred că Marius Constantin l-a lovit cu capul in gură pe Emil Dică. Fundaşul nostru este un băiat extraordinar, este un jucător de echipă naţională. Mai degrabă cred că Marius Constantin a vrut să-l motiveze pe Dică, să-l determine să fie concentrat, dar cu siguranţă nu l-a lovit". In sezonul trecut, Marius Constantin s-a aflat chiar el in situaţia victimei sale din meciul de la Iaşi, fundaşul fiind agresat fizic de două ori, o dată de Viorel Moldovan şi apoi de Ionel Ganea.

×
Subiecte în articol: sport constantin marius dică dic