x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - Din toate relele va rămâne Taher!

RAPID - Din toate relele va rămâne Taher!

de Daniel Stan    |    23 Oct 2008   •   00:00

Iordanianul intenţionează să-şi păstreze actuala funcţie de principal acţionar al "vişiniilor", în timp ce Constantin Zotta şi Cristi Costache ar urma să părăsească Giuleştiul.



Un singur lucru este sigur referitor la scandalul din fruntea grupării giuleştene: George Copos nu mai este interesat de Rapid. "Gata, ies din fotbal. Eu am un contract semnat cu domnul Taher şi îl respect întocmai", a declarat Copos. "Sunt dispus să îmi vând cele 80% din acţiunile de la club. Nu mai dau bani până nu lămuresc unele lucruri cu domnul Copos", a precizat şi majoritarul, Fathi Taher. Acest război i-a speriat pe suporteri, care se gândesc chiar la perspectiva ca echipa, rămasă fără sprijin financiar, să ajungă în liga secundă! Numai că Taher are altă strategie şi aproape sigur va rămâne numărul unu în club, urmând a lua măsuri drastice în ceea ce priveşte actuala componenţă a conducerii. Surse din club susţin că se va renunţa la directorul general, Constantin Zotta, şi la managerul sportiv, Cristian Costache, cei doi fiind consideraţi oamenii lui Copos. Postul lui Zotta ar urma să fie ocupat de actualul administrator delegat, Nicolae Manea. De asemenea, Constantin Toma, preşedintele Consiliului de Administraţie, şi Alexandru Bunea, directorul executiv, care zilele trecute au fost la un pas să demisioneze, îşi vor păstra funcţiile şi în viitor.

PROBLEMEŞI DE LOT

După două zile libere, lotul giuleştenilor şi-a reluat ieri pregătirile în vederea partidei cu CS Otopeni, care se va desfăşura luni, de la ora 17:00, pe Stadionul "Astra" din Ploieşti. Antrenorul Jose Peseiro nu se poate baza pe atacantul Pitbull, care va fi indisponibil cel puţin o lună, şi pe fundaşul Marius Constantin, aflat în recuperare. De altfel, primul a şi plecat deja în Portugalia, unde va urma un tratament la o clinică particulară. Altfel, suporterii vor lămuriri în privinţa actualei situaţii, ieri aşteptându-l la stadion pentru discuţii pe Fathi Taher, care marţi spunea că se află la Washington pentru a rezolva problemele legate de criza financiară mondială.

×
Subiecte în articol: sport