x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: Gafa numărul trei

Rapid: Gafa numărul trei

de Marius Mihalcea    |    18 Dec 2007   •   00:00
Rapid: Gafa numărul trei
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Giuleştenii merg din abatere in abatere. Aflat la volanul maşinii sale, brazilianul Marcos Tamandare a accidentat duminică seară o tănără pe trecerea de pietoni.

Giuleştenii merg din abatere in abatere.Aflat la volanul maşinii sale, brazilianul Marcos Tamandare a accidentat duminică seară o tănără pe trecerea de pietoni.

Nefericitul incident s-a petrecut in jurul orei 20:30 pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti. Vinovat pentru că nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni, Tamandare a rămas fără permis de conducere şi s-a ales cu dosar penal. După comiterea infracţiunii, fundaşul dreapta al Rapidului şi-a transportat victima la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii au constatat că, in urma impactului, tănăra in vărstă de 23 de ani a suferit o contuzie.

PRECEDENTE. Accidentul comis duminică seară de Tamandare nu este singura ieşire in decor a fotbaliştilor giuleşteni pe parcursul acestui sezon. Primii care au călcat strămb au fost sărbul Bozovici şi camerunezul Boya. Aceştia au fost surprinşi de paparazzi petrecăndu-şi noaptea de după meciul Rapidului cu FC Nürnberg, scor 2-2, care a pecetluit eliminarea "alb-vişiniilor" din Cupa UEFA, in compania a două tinere. Un alt incident avănd protagonişti jucători rapidişti s-a petrecut in timpul meciului cu Poli Iaşi, cănd Marius Constantin l-a lovit cu capul in gură pe Emil Dică.

Socoteală

Eşecul inregistrat de CFR Cluj la Timişoara, care le dă posibilitatea giuleştenilor să se apropie la cinci puncte de gruparea ardeleană după restanţa cu Ceahlăul, de măine, i-a reamintit principalului acţionar al Rapidului, George Copos, de unul dintre paşii greşiţi ai "alb-vişiniilor". "De la venirea lui Mircea Rednic, băieţii s-au comportat exemplar la fiecare meci. Tot ce le pot reproşa este faptul că au pierdut la Arad. Prin acel eşec am ratat o şansă imensă", a spus Copos. Costin Lazăr nu concepe ca el şi colegii săi să mai rateze incă o dată şansa de a micşora distanţa de puncte care ii separă pe giuleşteni de CFR Cluj: "Campionatul se joacă şi mergem la Piatra-Neamţ să luăm trei puncte, nici nu se pune problema să fie altfel, egalul nu ne interesează". Meciul Ceahlăul - Rapid, care va pune capăt sezonul de toamnă, va avea loc măine, de la ora 20:00, in direct la Naţional TV.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport