x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Karamyan mai vrea 30.000 de dolari

Rapid - Karamyan mai vrea 30.000 de dolari

de Marius Mihalcea    |    01 Mar 2007   •   00:00
Rapid - Karamyan mai vrea 30.000 de dolari

Directorul executiv al giulestenilor considera ca pretentiile jucatorul armean, care s-a transferat in aceasta iarna la Poli Timisoara, sunt nejustificate

Zotta: "Nu e fair-play"

Directorul executiv al giulestenilor considera ca pretentiile jucatorul armean, care s-a transferat in aceasta iarna la Poli Timisoara, sunt nejustificate

Desi a bifat deja un meci oficial in tricoul noii sale echipe, Poli Timisoara, chiar impotriva Rapidului, armeanul Karamyan nu si-a incheiat definitiv socotelile cu gruparea de sub Podul Grant. Deunazi, fotbalistul i-a acuzat pe "alb-visinii" ca nu i-au platit si ultimele drepturi financiare pe care le mai avea de incasat, in valoare de 30.000 de dolari.

REPLICA. Conducerea Rapidului a reactionat prompt, prin vocea directorului executiv, Constatin Zotta: "Nu este adevarat ca-i datoram aceasta suma lui Karamyan, ci una mai mica, dar realitatea este ca armeanul are la randul sau niste datorii pe care trebuie sa le plateasca clubului". Oficialul giulestean a explicat cum stau lucrurile: "El a refuzat sa recunoasca faptul ca a primit niste bani in avans si a folosit un telefon pentru convorbiri Roaming". Apoi a abordat partea sensibila a chestiunii.

NEMULTUMIRE
"Consider ca am facut ceva pentru Rapid si nu stiu motivele pentru care conducerea nu-mi da cei 30.000 de dolari restanti. Sunt suparat, pentru ca am jucat degeaba jumatate de an. Nu mi-au platit nici un ban pe ultimele sase luni de contract. Am depus memoriu de acum doua luni, dar inca nu se judeca"
Artiom Karamyan
jucator Poli Timisoara

"Daca stau bine si ma gandesc, i-am ajutat foarte mult si pe el, si pe familia lui care este foarte numeroasa, cu multi frati si nepoti. Karamyan nu este fair-play, dar eu stiu ca vom face plata cand vom primi hotararea comisiei, pentru ca si el a facut niste cheltuieli, a luat niste bani de la club", a precizat Zotta. In final, pentru a-l convinge pe Karamyan ca e cazul sa-si ia gandul de la cei 30.000 de dolari, Zotta a vorbit despre buna-credinta a clubului giulestean: "Nu doar ca nu-i luam bani pentru folosirea masinei, asa cum a spus, ci i-am lasat-o sa o foloseasca si toata luna ianuarie, desi el nu mai era sub contract cu noi. Eu cred ca am avut o relatie mai mult decat decenta cu el".

×
Subiecte în articol: sport karamyan