x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Loti, in Grant?

Rapid - Loti, in Grant?

de Marius Mihalcea    |    06 Dec 2006   •   00:00
Rapid - Loti, in Grant?

Copos i-a pus gand rau lui Lucescu Jr. Patronul giulestenilor, George Copos, a anuntat dupa meciul cu Pandurii ca "toti cei care au gresit vor plati la iarna". Vizati nu sunt doar unii jucatori, ci si antrenorul Razvan Lucescu.

Copos i-a pus gand rau lui Lucescu Jr. Patronul giulestenilor, George Copos, a anuntat dupa meciul cu Pandurii ca "toti cei care au gresit vor plati la iarna". Vizati nu sunt doar unii jucatori, ci si antrenorul Razvan Lucescu.
Daca in ceea ce-i priveste pe Vasilache, Burdujan si Vali Negru, lucrurile par a fi cat se poate de clare, acestia urmand a fi expulzati in cel mai scurt timp, soarta lui Razvan Lucescu se va decide dupa meciul PSG - Panathinaikos, cand se va sti daca Rapid isi va continua sau nu aventura europeana.

INTRANSIGENT. In cazul in care "alb-visiniii" vor rata prezenta in "16-imile" Cupei UEFA, unde pot fi prezenti doar daca echipa elena nu pierde la Paris, George Copos va taia in carne vie. Prima masura va fi, potrivit unor surse, destituirea lui Razvan Lucescu. Boss-ul gruparii din Grant are deja si un inlocuitor: Ladislau Bölöni.

Fara angajament dupa ce a fost dat afara de la AS Monaco, Bölöni, caruia i-a fost propus si postul de selectioner al reprezentativei Ungariei, a fost contactat deja, din cate se pare, de fostul vicepremier. Tehnicianul nu i-a dat inca un raspuns ferm lui Copos, dar nici nu a exclus din start varianta de a prelua conducerea tehnica a Rapidului.
"Plec daca mi se cere"

Razvan Lucescu (foto) a admis ca poate sa-si incheie mandatul la Rapid mai devreme decat in vara anului viitor, cand este termenul scadent al acestuia. "Eu as vrea sa continuu la Rapid, iar in momentul de fata relatiile dintre mine si conducere sunt normale, dar in fotbal totul este posibil si daca mi se va cere sa plec, voi pleca", a spus Lucescu junior. Altfel, desi patronul George Copos s-a aratat dezamagit de faptul ca "alb-visiniii" ocupa doar locul 3 in Liga 1 si sunt la un pas sa fie eliminati din Cupa UEFA, Lucescu considera ca "nu ne-am facut de ras in Europa, iar dupa un inceput prost de sezon, am pus din nou bazele unei echipe solide"
Copos l-a mai vrut o data
George Copos nu este la prima tentativa de a-l aduce pe Ladislau Bölöni in Giulesti, patronul "alb-visiniilor" dorindu-l pe cel care a castigat un titlu de campion in Portugalia cu Sporting Lisabona si in urma cu doi ani. Atunci, Bölöni ar fi trebuit sa-i ia locul lui Dan Petrescu, care a demisionat dupa o serie de rezultate nesatisfacatoare. Mutarea nu a fost insa posibila din cauza refuzului sotiei lui Bölöni de a se muta in Romania, astfel ca antrenorul a dat pana la urma curs ofertei pe care i-a facut-o Rennes, formatie din prima liga franceza. Ca sa preia conducerea tehnica a Rapidului, Loti Bölöni va trebui sa incerce sa-si convinga consoarta ca aceasta alegere este cea mai potrivita.
"U" Craiova - Prima mare in Banie

Oltenii vor avea ocazia sa plece in vacanta cu buzunarele doldora de bani, asta daca vor reusi sa invinga duminica seara pe Steaua intr-un meci care va incepe de la 20:30 pe Stadionul "Ion Oblemenco". Ieri, patronul Adrian Mititelu i-a anuntat pe componentii Universitatii ca prima de victorie se ridica la 50.000 de dolari, un eventual rezultat de egalitate urmand sa fie recompensat cu numai 15.000 de dolari.

DEVOTAT. Meciul va avea o conotatie speciala pentru antrenorul Stefan Stoica, cel care a trecut pe la cele doua echipe in ambele ipostaze de jucator si antrenor. "La Universitatea m-am nascut practic, m-am format si am jucat cu sufletul si cu inima, iar la Steaua mi-a indeplinit o datorie de serviciu, am muncit. Inima mea bate doar pentru Craiova! Universitatea poate sa invinga orice echipa din campionatul intern, nu ne este frica de absolut nimeni", a declarat ieri tanarul tehnician. Acesta a caracterizat Steaua: "Ii stiu destul de bine, chiar daca intre timp au mai aparut jucatori noi. E o echipa redutabila, dar pe care o poti invinge. Joaca mai lent decat o facea inainte". (Mario Morcov)
×
Subiecte în articol: sport lucescu