x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Razboi deschis intre Giulesti si LPF

Rapid - Razboi deschis intre Giulesti si LPF

de Dragos Stoica    |    14 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Razboi deschis intre Giulesti si LPF

Clubul patronat de George Copos a trimis ieri un memoriu la CSJ, prin care solicita schimbarea locului de disputare a partidei cu Poli Timisoara, stabilit de LPF la Craiova.

Nu accepta Craiova

Clubul patronat de George Copos a trimis ieri un memoriu la CSJ, prin care solicita schimbarea locului de disputare a partidei cu Poli Timisoara, stabilit de LPF la Craiova.

Rapidistii nu agreeaza decizia LPF prin care forul condus de Dumitru Dragomir a stabilit la partida cu Poli Timisoara, considerata pe teren propriu pentru bucuresteni, sa aiba loc la Craiova, din cauza suspendarii stadionului din Giulesti.

PROTEST. Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, s-a consultat ieri-dimineata cu juristul FRF, Iustin Stefan, pentru a afla la ce instanta fotbalistica poate ataca decizia LPF, acesta indrumandu-l catre Comisia pentru Statutul Jucatorului. Altfel, dupa ce Rapid a solicitat oficial demisia directorului Departamentului Competitii din cadrul LPF, Mircea Cezar Ionescu, acesta nu i-a ramas ieri dator lui George Copos: "El e invatat cu demisiile la club, seara ii da afara, dimineata ii angajeaza la loc. Copos nu stie decat sa invarta covrigul, il cunosc de pe timpuri, eu lucram la biroul de turism pentru tineret si el era copil de mingi la UTC". Acesta a mai mentionat ca, in cazul in care Rapid nu se va prezenta la meci, probabil va pierde acest joc la masa verde: "Rapid a spus ca Brasovul e la 168 km fata de Bucuresti si la 423 km fata de Timisoara. Cei de la Poli nu au fost de acord, deoarece distanta e mai mare cu 170 km si pentru ca au achitat deja avionul cu care vin la Bucuresti. Unde scrie ca ii poti obliga cu ce sa vina?", a spus oficialul LPF, adaugand ca postul care va transmite meciul, Kanal D, a solicitat ca partida sa se dispute in nocturna.

STIINTA AMENINTA CU UEFA
Dupa ce Universitatii nu i s-a redus pedeapsa de a sustine doua meciuri, considerate pe teren propriu, la 150 de kilometri de Banie, oficialii clubului au declarat ieri ca se vor adresa UEFA. "Vor suta la suta sa ne retrogradeze. Comisiile acestea sunt teleghidate. Nu voi sta cu mainile in san, voi urca echipa in autocar si voi descinde cu ea la UEFA", a spus Adrian Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport