x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Război intergalactic

Război intergalactic

28 Noi 2009   •   00:00
Război intergalactic
Sursa foto: /Reuters

"Extratereştrii" de la Barcelona şi "galacticii" de la Real sunt gata pentru o nouă confruntare. Meciul va fi transmis de Digisport duminică, de la ora 20:00.



Catalanii stau excepţional la capitolul moral după victoria din Liga Campionilor cu Inter şi abia aşteaptă să dea piept cu marii rivali din Madrid. Absenţi de la jocul cu italienii, Ibrahimovici şi Messi au revenit de ieri la antrenamente alături de restul echipei şi promit o partidă de senzaţie. "Barca - Real este probabil cel mai spectaculos meci din lume. Şi sunt sigur nu numai că vom câştiga, dar vom marca şi multe goluri", a spus atacantul suedez. Băieţii lui Pep Guardiola sunt atât de încrezători în propriile forţe, încât speră ca Realul să vină pe Camp Nou cu cel mai bun unsprezece, în frunte cu vedeta Cristiano Ronaldo. "Prefer să joc împotriva celor mai buni, iar Ronaldo face parte din această categorie", a explicat Dani Alves. De cealaltă parte, cuvântul care se află pe buzele tuturor este "răzbunare". Madrilenii nu pot uita că în ultimul "el clasico" au fost umiliţi chiar pe "Bernabeu", fiind învinşi de Barca cu 6-2. "O să închidem multe guri pe Camp Nou", a fost mesajul lansat din vestiarul "albilor". Singurul care şi-a permis să glumească a fost chiar Cristiano Ronaldo: "Mi-ar plăcea să înscriu vreo 10-20 de goluri în poarta Barcelonei, dar nu ştiu dacă va fi posibil...".

Duel decisiv pentru FIFA World Player
Barcelona - Real Madrid ar putea fi meciul decisiv pentru stabilirea câştigătorului trofeului FIFA World Player. Opt jucători de la cele două formaţii se află printre cei 23 de fotbalişti nominalizaţi de forul internaţional: Casillas, Cristiano Ronaldo, Kaka, Iniesta, Xavi, Puyol, Ibrahimovici şi Messi. Cu siguranţă, confruntarea finală pentru FIFA World Player va avea loc între Cristiano Ronaldo şi Messi. Numele celui mai bun jucător din lume în anul 2009 va fi anunţat oficial la 21 decembrie, în cadrul unei gale care va avea loc la Zürich.

×
Subiecte în articol: sport