x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Lucescu: ”A fost o măgărie de arbitraj!”

Răzvan Lucescu: ”A fost o măgărie de arbitraj!”

30 Mai 2010   •   00:00
Răzvan Lucescu: ”A fost o măgărie de arbitraj!”
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul reprezentativei României, Răzvan Lucescu, a atacat în termeni duri maniera de arbitraj a brigăzii din Cehia care a oficiat, aseară, la amicalul cu Ucraina (scor 2-3) disputat la Lvov, care s-a soldat cu prima înfrângere a tricolorilor în istoria întâlnirilor directe.

"Nu am comentat până acum arbitrajele, nu m-am plâns niciodată, dar ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost revoltător! Chiar acum patru zile am avut o discuţie cu tata și vorbeam că este un meci acasă, că ucrainenii au nevoie de victorie, şi mi-a zis să mă aştept la un arbitraj ostil. Aşa a fost, din păcate. Şi-au bătut joc de munca acestor băieţi. Au fost multe măgării ale arbitrilor la această partidă. Afecteazã modul în care s-a pierdut, am avut jocul în mână şi au mai fost și aceste măgării, care duc la frustrare", a tunat Lucescu.

Răzvan a mai spus că echipa a fost taxată în momentele bune pe care le-a avut în joc. "Am avut momente mai proaste, dar am avut şi momente bune. Culmea e că atunci când am avut momente bune am fost taxaţi. Al treilea gol al gazdelor a fost marcat după un ofsaid, la Daniel Niculae a fost penalty clar, iar faza în care Piatov a trimis mingea la Nico, rămas cu poarta goală, iar arbitrul de centru a oprit jocul, a pus capac la toate!"

×