x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Real Madrid - Beckham isi face valiza

Real Madrid - Beckham isi face valiza

de Delia Gomoescu    |    26 Oct 2006   •   00:00
Real Madrid - Beckham isi face valiza

In absenta prelungirii contractului, gruparea madrilena l-ar putea ceda pe mijlocasul englez la pret redus in perioada de mercato din iarna, pentru a nu fi in situatia de a-l lasa sa plece gratis la vara.

In absenta prelungirii contractului, gruparea madrilena l-ar putea ceda pe mijlocasul englez la pret redus in perioada de mercato din iarna, pentru a nu fi in situatia de a-l lasa sa plece gratis la vara.

David Beckham si Real Madrid sunt la un pas de divort. Sarit din schema de antrenorul Fabio Capello, care nu-i gaseste un loc in primii unsprezece, englezul nu e deloc incantat sa ramana pe "Santiago Bernabeu". La randul sau, clubul madrilen pare dispus sa-l vanda la pret "promotional" inca din aceasta iarna pentru a nu risca sa-l cedeze gratis in vara.

NOSTALGIC. Zilele trecute, Beckham a pus paie pe foc declarand ca ii este foarte dor de vremurile petrecute la Manchester United si ca jucatorii Realului nu sunt destul de uniti. "Am prieteni - Ronaldo, Roberto Carlos, Salgado - dar nu suntem foarte mult timp impreuna. In cei 15 ani petrecuti la Manchester, in fiecare zi, la fiecare meci, indiferent daca pierdeam sau castigam eram mereu alaturi unii de altii". Raspunsul madrilenilor n-a intarziat sa apara, chiar daca nu oficial. "Credem ca Beckham si-a exprimat destul de clar sentimentele", a spus un reprezentant al clubului spaniol. Contractul englezului cu Real Madrid expira in vara anului viitor. Desi s-a vorbit mult despre o prelungire a acordului cu inca doi ani, acest lucru nu s-a concretizat inca. De aceea, gruparea prezidata de Ramon Calderon ar fi gata sa-l lase sa plece in iarna pentru a incasa astfel macar clauza de reziliere de 7,5 milioane de euro. In caz contrar, Beckham ar pleca in vara ca jucator liber de contract, iar Realul, care a platit pentru el circa 35 de milioane de euro in urma cu trei ani, n-ar mai vedea nici un ban.

VIITOR. Astfel, vehiculata cu ceva timp in urma, varianta Major Soccer League revine in actualitate. Mai ales ca Victoria Beckham nu a renuntat la ideea de a se lansa pe piata modei din America. In acelasi timp, un transfer la Manchester United ar fi la fel de plauzibil, cu atat mai mult cu cat Beckham le-a facut deja o declaratie de dragoste "diavolilor". Chiar daca in urma cu trei ani despartirea de Sir Alex Ferguson n-a fost amiabila, intotdeuna e loc pentru reconciliere. Oferte de la alte cluburi engleze ar exista, insa Beckham a precizat ca daca ar fi sa revina in Premier League ar lua in calcul doar o oferta de la Manchester United.

×
Subiecte în articol: sport beckham