x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Regele, Cobra şi "presarii"

Regele, Cobra şi "presarii"

de Florin Gongu    |    02 Iul 2007   •   00:00
Regele, Cobra şi "presarii"
Sursa foto: GABI BOHOLT/

La finalul antrenamentului de sămbătă seară, ziariştii au fost invitaţi la un joc "de pregătire" contra echipei "grele" a Stelei, din care au făcut parte, printre alţii, Hagi, Adrian Ilie, Iaşko, Pedrazzini, Teia Sponte, Valeriu Argăseală şi Gigi Becali.

Inedit - Gigi Becali, Hagi şi Adi Ilie s-au confruntat cu ziariştii

La finalul antrenamentului de sămbătă seară, ziariştii au fost invitaţi la un joc "de pregătire" contra echipei "grele" a Stelei, din care au făcut parte, printre alţii, Hagi, Adrian Ilie, Iaşko, Pedrazzini, Teia Sponte, Valeriu Argăseală şi Gigi Becali.

Spectatorii de lux ai ineditei confruntări din Austria au fost Viorel Hrebenciuc, Viorel Păunescu şi Virgil Becali. Aceştia au aplaudat la scenă deschisă show-ul reuşit de Gică Hagi sau Adrian Ilie, dar şi dărzenia cu care reprezentanţii mass-media şi-au apărat şansele.

TENSIUNE. Pe lăngă clasa etalată de Hagi şi de Ilie, au ieşit in evidenţă zbaterile lui Gigi Becali, care, a pus in situaţia de a marca, a ratat intr-una, reuşind chiar să tragă paralel cu linia porţii doar de la un metru! Scorul nici nu are relevanţă, pentru ziarişti punctănd Florin Gongu (Jurnalul Naţional), Emil Hossu Longin (TVR) şi Luigi Pădureţu (Newsin). A fost ultima apariţie a lui Gigi Becali la Kaprun. Ieri, la amiază, el s-a intors in Romănia.

ADIO? Tot ieri a părăsit cantonamentul austriac şi mijlocaşul Sorin Paraschiv, care s-a indreptat spre Italia, la Rimini, acolo unde urmează să semneze azi contractul cu echipa din Serie B. După şapte ani legaţi de Ghencea, "Para" a primit şi acceptul lui Hagi de a părăsi Steaua, insă despărţirea nu a fost una deloc uşoară. Cu căteva momente inainte de plecarea spre "Cizmă", Paraschiv s-a intreţinut căteva minute cu bunul său prieten şi coleg de cameră Rică Neaga. El nu a dorit să acorde nici o declaraţie presei, motivănd că nu vrea să vorbească pănă in momentul semnării inţelegerii cu Rimini. "Poate nu ne inţelegem şi trebuie să mă intorc la Steaua", a spus, totuşi, printre zămbete, jucătorul care părăseşte Ghencea după şapte ani.

Ce spune Ienei

Antrenorul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986, Emeric Ienei, a comentat plecarea lui Sorin Paraschiv şi situaţia din acest moment a echipei. "Cred că Paraschiv merita la sfărşit de carieră ca să plece, şi nu ştiu dacă Steaua mai avea chiar atăt de mare nevoie de el.

El e un jucător foarte harnic, devotat clubului, dar cred că poate fi inlocuit de Steaua cu lotul pe care il are acum." Despre infrăngerea din amicalul cu Apoel Nicosia, Ienei a spus: "Orice meci la o echipă de fotbal contează. Numai victoriile aduc victorii şi trebuie să amănăm căt mai mult să pierdem. Deşi a folosit foarte mulţi jucători, chiar şi in acest meci nu ştiu dacă era atăt de important să bage nişte copii talentaţi. Putea să ii bage şi in minutul 75 sau 80. Era bine dacă obţinea o victorie. Dar eu sunt sigur că va face treabă la Steaua".

×
Subiecte în articol: sport