x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Antrenorul Stelei, dezamăgit de afirmaţiile lui Piţurcă. "Mi se pare o prostie să spui că jucătorii au fost obosiţi"

Antrenorul Stelei, dezamăgit de afirmaţiile lui Piţurcă. "Mi se pare o prostie să spui că jucătorii au fost obosiţi"

27 Mar 2013   •   12:16
Antrenorul Stelei, dezamăgit de afirmaţiile lui Piţurcă. "Mi se pare o prostie să spui că jucătorii au fost obosiţi"

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf s-a arătat dezamăgit de afirmaţiile selecţionerului Victor Piţurcă, potrivit cărora jucătorii Stelei au fost obosiţi la meciurile cu Ungaria şi Olanda, şi a respins categoric aceste acuzaţii, precizând că rezultatele obţinute de echipa sa demonstrează contrariul.

 "Nu o să accept niciodată acest lucru. Mi se pare o prostie să spui aşa ceva. Eu cred că jucătorii Stelei sunt foarte bine pregătiţi. Acest lucru s-a văzut în meciurile pe care noi le-am jucat în Europa League şi în campionat. Cu toate că jucăm din trei în trei zile sunt sigur că aceşti jucători sunt nu bine pregătiţi, ci sunt foarte bine pregătiţi. Eu am spus şi înainte de acest meci, dacă echipa naţională pierde în Olanda nu e vina Stelei sau a jucătorilor de la Steaua. Această chestie mi se pare o prostie foarte mare. Sunt foarte dezamăgit de acest lucru şi sincer nu mă aşteptam să aud asemenea declaraţii. Dar probabil că ăsta este nivelul şi ceea ce se întâmplă merităm. Da, probabil ieri au jucat mai slab jucătorii noştri, dar nu cred că acest lucru a fost cel mai grav în meciul de aseară. La Steaua rezultatele nu sunt întâmplătoare. Faptul că avem 12 puncte avans în campionat, faptul că am ajuns într-o etapă aşa de avansată în Europa League se datorează acestor jucători şi nu cred că trebuie să dăm vina acum pe ei pentru anumite rezultate ale echipei naţionale", a spus Reghecampf.

Citeste articolul complet, aici.

×
Subiecte în articol: reghecampf piţurcă jucatori romania olanda