x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RELAXARE - La teatru de comedie, cu gândul la Constanţa

RELAXARE - La teatru de comedie, cu gândul la Constanţa

de Marius Mihalcea    |    10 Oct 2008   •   00:00
RELAXARE - La teatru de comedie, cu gândul la Constanţa

Jucătorii reprezentativei Franţei au evadat miercuri seară din cantonamentul de la Clairefontaine şi au vizionat un spectacol umoristic.



Jucătorii reprezentativei Franţei au evadat miercuri seară din cantonamentul de la Clairefontaine şi au vizionat un spectacol umoristic.

La mai puţin de 24 de ore de la reunire, ce a avut loc marţi după-amiază, componenţilor echipei antrenate de Raymond Domenech le-a fost oferit şi un scurt program de destindere. Jucătorii francezi au dat curs invitaţiei actorului de comedie Jamel Debbouze şi au mers la "Jamel Comedy Club", unde au urmărit un spectacol umoristic. Chiar şi aşa, atenţia "cocoşilor" a rămas îndreptată tot spre meciul cu România. "Echipa Franţei a arătat lucruri bune în meciul cu Serbia, dar am uitat deja această partidă. Trebuie să construim în continuare, pentru a opri criticile şi a ne gândi cu calm la Mondiale", a spus portarul Mandanda. "Nu ne va fi uşor cu România!", a avertizat Ribery, care a precizat: "Trebuie să jucăm bine, să-i punem în dificultate pe români şi, dacă este posibil, să marcăm rapid ca să ne facem meciul mai uşor. Românii vor sta în apărare, ca la Euro, şi vor aştepta să contraatace. Au pierdut cu Lituania acasă şi vor să se revanşeze în faţa publicului. În ceea ce mă priveşte, cu siguranţă pot juca 60 de minute la nivel bun".

Încă doi convocaţi

Pentru că unii dintre jucătorii pe care i-a convocat în vederea partidei cu România ar putea rata confruntarea de la Constanţa din cauza problemelor medicale cu care se confruntă, Anelka fiind în capul listei, Domenech şi-a luat măsuri de precauţie. Astfel, selecţionerul reprezentativei Franţei a mai apelat, în regim de urgenţă, la alţi doi jucători, fundaşul Boumsong, de la Lyon, şi atacantul Jimmy Briand, de la Rennes, care ieri la prânz au făcut joncţiunea cu restul lotului.

×
Subiecte în articol: sport