x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Renunţă la Sabău

Renunţă la Sabău

de Daniel Stan    |    09 Dec 2007   •   00:00
Renunţă la Sabău
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Acţionarii dinamovişti nu mai insistă să-l aducă in "Ştefan cel Mare" pe actualul antrenor al Gloriei Bistriţa, care a lăsat de inţeles că doreşte să-şi ducă la bun sfărşit actualul contract cu gruparea ardeleană.

DINAMO - Oficialii "căinilor" s-au saturat de refuzuri

Acţionarii dinamovişti nu mai insistă să-l aducă in "Ştefan cel Mare" pe actualul antrenor al Gloriei Bistriţa, care a lăsat de inţeles că doreşte să-şi ducă la bun sfărşit actualul contract cu gruparea ardeleană.
Â

Deşi susţin că au incredere in actualul antrenor, Cornel Ţălnar, supervizat de Cornel Dinu, conducătorii dinamovişti insistă pentru un alt tehnician.

Â

REFUZ TOTAL. Lista care i-a cuprins, printre alţii, pe Ladislau Bölöni, Răzvan Lucescu şi Ovidiu Sabău a cernut, ultimul nemaintrănd in planurile campioanei. "I-am făcut o ofertă lui Neluţu Sabău, dar ne-a răspuns sincer că a inceput o treabă la Gloria Bistriţa şi, ca om de cuvănt şi ca ardelean adevărat, nu vrea să lase lucrurile la jumătate", a declarat preşedintele executiv al "căinilor", Cristi Borcea. Oficialul "roş-albilor" a ţinut să discute şi despre actualii tehnicieni, pe care i-a reconfirmat: "Eu am mai spus in momentul instalării lui Dinu şi Ţălnar că ei sunt antrenorii lui Dinamo şi cu ei vom rămăne".

Surse din cadrul clubului susţin insă că atăt Borcea, căt şi majoritatea acţionarilor au insistat pentru aducerea lui Sabău, dar s-au lovit de refuzul categoric al preşedintelui Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, in ciuda sumei oferite pentru dezlegare, anume 500.000 de euro. In această sumă ar fi intrat şi transferul fundaşului stănga Sepsi, care ar fi devenit coproprietate, iar la o eventuală vănzare suma ar fi fost impărţită in mod egal.

DISENSIUNI. Cristi Borcea s-a contrat cu unul dintre acţionari, Florian Walter, după ce acesta a lăsat de inţeles că Dănciulescu şi Claudiu Niculescu ar trebui să fie puşi pe lista de tranferuri, fiind prea bătrăni. "Am discutat cu Florin. Mi-a spus că a avut un moment de rătăcire şi că regretă cele spuse. Este total exclus să ne găndim aşa la două simboluri ale lui Dinamo. Toată echipa a trecut printr-o perioadă dificilă, nu numai ei. In plus, Niculescu a fost şi accidentat. De Dănciulescu ce să mai spui, după ce a marcat nouă goluri? Poate noi, conducătorii, peste căţiva ani nu vom mai fi, insă ei vor rămăne in istorie", l-a contrat Borcea pe Florian Walter.

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport